Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 στην Πάτρα … «παίζει» μπάσκετ !

Με τις ομάδες «Bergmann Kord –  «ΚΕΘΕΑ – «116ης Πτέρυγας Μάχης Αράξου» &

«Ειδ. Επαγ. Γυμνασίου – Ειδ. Επαγ. Λυκείου Ειδικής Αγωγής Πάτρας» .

 

HAIR for HELP Πάτρα - Δεκέμβριος 2016
Το «Κοινωνικό Πρόσωπο» των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord, αναδεικνύεται και πάλι, μέσω της Πρωτοβουλίας «HAIR for HELP», μια Κίνηση η οποία ενθαρρύνει εθελοντές να προσφέρουν τα μαλλιά τους, προκειμένου να κατασκευαστούν περούκες παθήσεων οι οποίες, στη συνέχεια, παρέχονται – χωρίς οικονομική επιβάρυνση –  σε άπορους, ογκολογικούς ασθενείς.
Στο πλαίσιο αυτό, το «HAIR for HELP» δηλώνει δυναμική παρουσία στο τουρνουά μπάσκετ, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 16:00, στο Κλειστό Γήπεδο Ολυμπιάδος Πατρών, μεταξύ ΚΕΘΕΑ-ΟΜΑΔΑΣ 116ης Πτέρυγας Μάχης Αράξου, με παράλληλη συμμετοχή και της ομάδας μπάσκετ, του Ειδ. Επαγ. Γυμνασίου – Ειδ. Επαγ. Λυκείου Ειδικής Αγωγής Πάτρας.
 
Ακολουθεί το μήνυμα του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδ. Επαγ. Γυμνασίου – Ειδ. Επαγ. Λυκείου Ειδικής Αγωγής Πάτρας, κ. Παπουτσάκη Αθανάσιου.
 
 

 

«Προς τα Μέλη – Οικογένειες του Συλλόγου μας, Θα θέλαμε να κάνουμε γνωστό σε όλα τα Μέλη μας , οτι ο όμιλος Επιστημονικών Κέντρων Bergmann Kord παραχώρησε με μορφή χορηγίας 1 θεραπεία για κάποιο παιδί του σχολείου μας που το είχαμε άμεση ανάγκη.
Θα θέλαμε επίσης ,να δηλώσουμε ότι είναι, ήδη, σε εξέλιξη άλλη μια θεραπεία, μέσω χορηγίας. Ως σύλλογος λοιπόν,συναποφασίσαμε, ότι στο πλαίσιο της 1ης Δράσης μας για την φετινή σχολική χρονιά, την 17η Δεκεμβρίου 2016, θα διεξαχθεί τουρνουά basket μεταξύ ΚΕΘΕΑ-ΟΜΑΔΑΣ 116ης Πτέρυγας Μάχης Αράξου,όπου θα έχει ειδική συμμετοχή και το σχολείο μας.
Κατόπιν συνεννοήσεως με τον Διευθ. Σύμβουλο κ.Βαρδή Κορδερά συμφωνήσαμε, κατά την διάρκεια των παραπάνω αθλητικών εκδηλώσεων, να στηθεί – μέσα στο γήπεδο της Ολυμπιάδας – ένα ειδικό stand με κομμωτές του Ομίλου, οι οποίοι θα κουρεύσουν τους Εθελοντές της Αγάπης μας.
Τα προσφερόμενα μαλλιά – που θα έχουν μήκος τουλάχιστον 20 εκατοστά – θα συλλεχθούν βάσει ειδικών προδιαγραφών και θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή περούκας η οποία θα δωθεί δωρεάν σε ένα από τα παιδιά μας , που θα επιλεγεί από τον Σύλλογο μέσω ειδικών κριτηρίων. Η παραπάνω ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας HAIR for HELP του Ομίλου Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord, η οποία έχει σαν στόχο την Ενημέρωση, την Ευαισθητοποίηση, την αύξηση Συμμετοχής του κόσμου σε Κινήσεις Κοινωνικής Συνεισφοράς, την ουσιαστική Ψυχολογική Υποστήριξη στον Πάσχοντα Συνάνθρωπο, την Εκπαίδευση και την δημιουργία Νέων Γενιών Εθελοντών κ.λπ.
«Σήμερα δωρίζουμε τα μαλλιά μας, αύριο προσφέρουμε αίμα για να σώσουμε μια ζωή, μεθαύριο γινόμαστε, συνειδητά, δωρητές οργάνων …»
Η συμμετοχή όσων περισσοτέρων Εθελοντών κατά την διάρκεια της παραπάνω εκδήλωσης θα είναι καθοριστική για την τελική επίτευξη του Στόχου που δεν είναι άλλος από την χορηγία θεραπείας ενός δικού μας παιδιού, εντελώς δωρεάν.
Για τους λόγους αυτούς σας καλούμε να ενημερώσετε τους/τις γνωστούς/ές σας, έτσι ώστε να συγκεντρώσουμε ικανό αριθμό Δωρητών Μαλλιών, προκειμένου να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στην παραπάνω Προσφορά.
Οι καταγεγραμμένοι Εθελοντές θα παρακολουθήσουν τους αγώνες και τα άκρως ενδιαφέροντα δρώμενα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και θα λάβουν αναμνηστική, ευχαριστήρια επιστολή από τον επικεφαλής της Πρωτοβουλίας HAIR for HELP.
Κυρίως, όμως, θα γνωρίζουν ότι αποτέλεσαν τον ένα από τους κρίκους της Αλυσίδας Προσφοράς σε ένα ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ.
Είναι σημαντικό, για οργανωτικούς λόγους, οι ενδιαφερόμενοι Εθελοντές, να δηλώσουν εκ των προτέρων την συμμετοχή τους, στο τηλέφωνο του Συλλόγου : 2610 – 222 062 & 6932 900 078.
Καθημερινά μεταξύ 09:00 – 12:00 μμ.
Τα ονόματα θα χρησιμοποιηθούν και για την Δωρεάν Είσοδό τους, στο γήπεδο της Ολυμπιάδας.
Όλοι μπορούμε να συνεισφέρουμε σε αυτό τον ευγενικό σκοπό. Ας το κάνουμε. Ευχαριστούμε για την προσοχή σας. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ειδ. Επαγ. Γυμνασίου – Ειδ. Επαγ. Λυκείου Ειδικής Αγωγής Πάτρας.
Πρόεδρος : Παπουτσάκης Αθανάσιος».

 

Σχετικά Άρθρα