«Τι είναι 20 εκατοστά μπροστά σε μια ψυχή;!!»

Χριστοδούλου Μαρία -

Χριστοδούλου Μαρία -

 

Η παραπάνω φράση αποτελεί απόσπασμα από την επιστολή την οποία παρέδωσε η κυρία Μαρία Χριστοδούλου αμέσως μετά την δωρεά μαλλιών της για τους σκοπούς του “HOPE for HAIR” στο Επιστημονικό Κέντρο της Bergmann Kord στη Λάρισα.
Την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016, η Μαρία προσήλθε στην Κλινική Μαλλιών επί των οδών Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα, στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, έχοντας πληροφορηθεί τα σχετικά με την πρωτοβουλία “HOPE for HAIR”.
Είχε, ήδη, αποφασίσει να συμμετέχει  στην κοινή προσπάθεια και δώρισε 20 εκατοστά από τα μαλλιά της ώστε να κατασκευαστούν περούκες οι οποίες θα προσφερθούν σε παιδιά άπορων οικογενειών που πάσχουν από καρκίνο ή αλωπεκία.
Παράλληλα, συνόδεψε την προσφορά της με την πιο κάτω συγκινητική επιστολή.
«Αποφάσισα να κόψω και να δωρίσω τα μαλλιά μου για οποιοδήποτε παιδικό ή ενήλικο χαμόγελο το έχει ανάγκη. 
 
 
Γιατί άλλωστε, «Τι είναι 20 εκατοστά μπροστά σε μια ψυχή;!!».
 
 
Νιώθω πολύ όμορφα που μέσα από αυτή την μικρή κίνηση θα μπορέσω να κάνω χαρούμενους άλλους ανθρώπους και χωρίς να τους γνωρίζω!
 
 
Είναι πολύ ωραίο αυτό το αίσθημα!
 
 
Δεν κοστίζει τίποτα, Αξίζει ΠΟΛΛΑ !!! 
 
Donate you Hair, Donate Love !
 
 
Με πολύ αγάπη,
 
Χριστοδούλου Μαρία»
Χριστοδούλου Μαρία Επιστολή -
Η Κυρία Χριστοδούλου και το κατάστημα Λάρισας, προσθέτουν άλλον ένα ζωτικό κρίκο στην αλυσίδα συμμετεχόντων στην Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης της Bergmann Kord.
To “HOPE for HAIR” ως Δραστηριότητα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, δημιουργήθηκε το 2011 με αφορμή την κάλυψη αναγκών Συλλόγων Καρκινοπαθών, όπως ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής”, προς τον οποίο η ενεργή στήριξη συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.
Αποτελεί, δε, μία ανθρωπιστική «κίνηση» στήριξης σε οικογένειες με παιδιά που πάσχουν από καρκίνο ή αλωπεκία και αποδεδειγμένα δε μπορούν να καλύψουν το κόστος αγοράς περούκας αποκατάστασης.

Σχετικά Άρθρα