Γυναικεία τριχόπτωση? Όχι πια, μόνο δυνατά & λαμπερά μαλλιά!

Γυναικεία τριχόπτωση

Τόσο το ιστορικό όσο και η ηλικία παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιστημονικά σωστή διάγνωση της γυναικείας τριχόπτωσης από τη κλινική μαλλιών Bergmann Kord. Τα λαμπερά και πλούσια μαλλιά αποτελούν διαχρονικά επιθυμητή εικόνα της κάθε γυναίκας, πόσο μάλλον όταν αυτή αντιμετωπίζει την τριχόπτωση. Καθώς βλέπει τα μαλλιά της να χάνονται επιβαρύνεται με έντονο προβληματισμό και άσχημη ψυχολογία. Η αιτιολογία της γυναικείας τριχόπτωσης είναι, ως επί το πλείστον, συνδυαστική και πολυποίκιλη. 

Ταυτόχρονα, επιβαρύνεται από επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες, επιβαρυντικές κομμωτικές χημικές ή θερμικές διεργασίες και ελλιπή περιποίηση των μαλλιών, λόγω των αυξημένων καθημερινών υποχρεώσεων. Τα συχνότερα όμως, αίτια του φαινομένου, σύμφωνα με τους ειδικούς της κλινικής μαλλιών Bergmann Kord, σχετίζονται με διάφορους παράγοντες που μεμονωμένα ή σε συνδυασμό καθιστούν την αντιμετώπιση της αραίωσης αρκετά σύνθετη και τη λύση της αποτέλεσμα λεπτομερούς εξέτασης και ενδελεχούς μελέτης για κάθε ξεχωριστή περίπτωση. 

Ειδικότερα, η κληρονομική προδιάθεση, η έντονη συναισθηματική φόρτιση που σωματοποιείται ως αποτέλεσμα έντονης στρεσογόνας κατάστασης, χρόνιες ασθένειες, όπως διαβήτης ή αυτοάνοσα νοσήματα ενδέχεται να προκαλέσουν σε σημαντικό βαθμό γυναικεία τριχόπτωση. Παθήσεις του τριχωτού, όπως δερματίτιδα ή έκζεμα, τυχόν τραυματισμοί ή φαρμακευτικές αγωγές όπως αντικαταθλιπτικά ή αντιφλεγμονώδη καθιστούν ραγδαία την αντιμετώπιση του φαινομένου. Πολυκυστικές ωοθήκες, εγκυμοσύνη ή επιλόχεια περίοδος, ορμονικές διαταραχές ή εμμηνόπαυση εντείνουν το βαθμό αραίωσης. Αυστηρές δίαιτες, διατροφή φτωχή σε πολύτιμα στοιχεία και αναιμία αποδυναμώνουν τον οργανισμό και κατ’ επέκταση το σώμα της τρίχας μειώνοντας τον κύκλο ζωής της. 

Στην κλινική μαλλιών Bergmann Kord, μπορεί οποιαδήποτε γυναίκα να εμπιστευθεί την ομάδα των ειδικών που κατέχουν τεχνογνωσία και σημαντική εμπειρία επί του αντικειμένου, ώστε να δοθεί αποτελεσματική λύση.

Η επιστήμη παρέχει τη δυνατότητα για πληθώρα έγκυρων και αποτελεσματικών λύσεων σχετικά με τον έλεγχο της γυναικείας τριχόπτωσης και την αποκατάσταση των μαλλιών. H κλινική μαλλιών Bergmann Kord διαθέτει θεραπείες ενίσχυσης, ενδυνάμωσης και αναδόμησης των μαλλιών όπως η φυτοθεραπεία ή θεραπεία με φυτικά βλαστοκύτταρα. Παρέχει επίσης θεραπεία με Soft Laser που διενεργεί μηχανικά και σε βάθος των υποδόριων ιστών, την θεραπεία τριχόπτωσης με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες με τη χρήση των αυξητικών παραγόντων καθώς και μια ποικιλία εξειδικευμένων προϊόντων κατά της τριχόπτωσης και όλες τις νεότερες τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών.

Η συνθετότητα του γυναικείου οργανισμού επιβάλλει αρχικά την πραγματοποίηση ολοκληρωμένης, σφαιρικής διάγνωσης από τους ειδικούς της Bergmann Kord για την ακριβή αποτύπωση και ανάλυση του προβλήματος. Ακολούθως, δημιουργείται το εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας, ανταποκρινόμενο απόλυτα στις ιδιαίτερες ανάγκες, δυνατότητες και επιθυμίες κάθε γυναίκας που μας εμπιστεύεται τη φροντίδα των μαλλιών της.

 

Σχετικά Άρθρα