Η Bergmann Kord μέγας χορηγός στο “Fashion Catwalk by Athinaides”

Fasion Catwalk Αθηναΐδες 7

Fasion Catwalk Αθηναΐδες 8

Αθηναΐδες Catwalk 2016

Αθηναΐδες Catwalk 2016 2

Αθηναΐδες Catwalk 2016 3

Αθηναΐδες Catwalk 2016 4

Αθηναΐδες Catwalk 2016 6

 

Την Τετάρτη 25 Μαΐου, το “Γ. Καραϊσκάκης” «άλλαξε διάθεση» και φιλοξένησε το “Fashion Catwalk by Athinaides ”.
Την ιδιαίτερα «ζωντανή» και δραστήρια, όπως αποδείχθηκε, εκδήλωση διοργανώνοντας οι «Αθηναΐδες» στο πλαίσιο του πλούσιου φιλανθρωπικού τους έργου.
Ο Σύλλογος, από τη σύστασή του, έχει αναλάβει πολλές, επιτυχημένες πρωτοβουλίες, για την ανακούφιση συνανθρώπων που ανήκουν σε κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες.
Σταθερός αρωγός στην προσπάθεια του Συλλόγου για την εκπλήρωση του κοινωνικού του έργου είναι η κλινική μαλλιών Bergmann Kord η οποία συνεισέφερε και σε αυτή την εκδήλωση των «Αθηναΐδων» ως μέγας χορηγός.
Στο “Fashion Catwalk by Athinaides ” συμμετείχαν σημαντικοί Έλληνες σχεδιαστές μόδας, συνδυάζοντας διαφορετικά είδη και στυλ.
Παρουσιάστηκαν όλες οι φρέσκιες ιδέες και προτάσεις των γνωστών οίκων μόδας, εκπλήσσοντας το κοινό με τις μοναδικές δημιουργίες τους και ταυτόχρονα προσέφεραν μια ρεαλιστική αποτύπωση των τάσεων της ελληνικής αγοράς.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με πολύ κέφι, χορό και φαγητό.
Η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν ότι η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία, έχοντας ανεβάσει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών για τις επόμενες, αντίστοιχες πρωτοβουλίες του Συλλόγου.
Σε αναμονή λοιπόν για τις επόμενες, ευχάριστες εκπλήξεις από τις πάντα δημιουργικές «Αθηναΐδες – Daughters of Penelope»…

Σχετικά Άρθρα