Τιμητική επίσκεψη στην Ελλάδα των ανωτάτων διοικητικών στελεχών της Bergmann Γερμανίας με προεξάρχοντα τον Πρόεδρο αυτής κ.κ. Klaus Müller

Klaus Muller 3

 

Ο Πρόεδρος της BERGMANN Γερμανίας κος Klaus Müller επισκέπτεται την Ελλάδα στο πλαίσιο παγκόσμιας περιοδείας των ανωτάτων στελεχών της εταιρείας.
Η Πρόεδρος της Bergmann Kord Hellas κα Βασιλική Κορδερά και ο Γενικός Διευθυντής κος Βαρδής Κορδεράς υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος την αντιπροσωπεία του ανωτάτου κλιμακίου της BERGMANN Γερμανίας προκειμένου να αποτίσουν τιμή στους επιφανείς συνεργάτες αλλά και να επιβεβαιώσουν με τον καλύτερο τρόπο την παγκοσμίως γνωστή Ελληνική φιλοξενία.
Ο κος Müller είναι σημαίνουσα προσωπικότητα στο χώρο της αντιμετώπισης της τριχόπτωσης και της μεταμόσχευσης μαλλιών, ένα αντικείμενο στο οποίο έχει αφιερώσει τη ζωή του.
Μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές του στα οικονομικά άρχισε να εργάζεται για την BERGMANN στη Γερμανία. Με την επιμονή και την εργατικότητά του κατάφερε σταδιακά σε όλο αυτό το διάστημα να επεκτείνει τη BERGMANN σε ολόκληρο τον κόσμο ώστε πλέον να κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της θεραπείας τριχόπτωσης και αποκατάστασης των μαλλιών.
Η μητρική εταιρεία έχει ήδη κλείσει 140 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στη Γερμανία και παρουσιάζει συνεχώς νέα προϊόντα και προηγμένα συστήματα για οποιοδήποτε θέμα αφορά τα μαλλιά.
To ταξίδι στην Ελλάδα εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο εκπαίδευσης και πιστοποίησης διαδικασιών, προσώπων και πραγμάτων. Με τον τρόπο αυτό διαπιστώνεται, σε συνεχή βάση, το υψηλό επίπεδο παρεχομένων υπηρεσιών. Παράλληλα, και όπου χρειαστεί, γίνονται οι απαραίτητες διορθωτικές και βελτιωτικές κινήσεις έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να συνάδει με τα διεθνή πρότυπα της BERGMANN Γερμανίας.
Μια εταιρεία με το μέγεθος της Bergmann Kord οφείλει να εξελίσσεται συνεχώς.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του κ. Müller θα συζητηθεί, επίσης, η εικόνα της κλινικής στην Ελληνική αγορά ως market leader και τα μελλοντικά σχέδιά της για βελτιστοποίηση των παροχών προς τους πελάτες.
Κοινή αναφορά όλων αποτέλεσε η διαπίστωση  ότι το υψηλότατο επίπεδο ποιότητας και τεχνογνωσίας, η απόλυτα εξατομικευμένη φροντίδα, η ειλικρινής, υπεύθυνη και σοβαρή προσέγγιση, αποτελούν αδιαπραγμάτευτες αξίες,  πρότυπα και συνεχώς επιδιωκόμενο στόχο για την Bergmann Kord, προκειμένου να διατηρήσει και να βελτιώσει περαιτέρω την αποτελεσματικότητα των παρεχομένων υπηρεσιών της.
Για την διοίκηση και το προσωπικό της Bergmann Kord, η επίσκεψη του κ. Müller αποτέλεσε μεγάλη τιμή, και έδωσε νέα ώθηση στην προσπάθεια  να παραμείνουν αφοσιωμένοι στο όραμά τους, προσφέροντας τη βέλτιστη επιλογή στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων όσων τους εμπιστεύονται.

Σχετικά Άρθρα