Οι Γερμανοί εμπιστεύονται και επιλέγουν Bergmann Kord!

Μεταμοσχευση Μαλλιων σε Γερμανούς ενδιαφερόμενους - Medical Tourism

 

Δύο καλοί φίλοι από την Γερμανία, οι κύριοι Giacomo Montana και Tolga Unuvar, αποφάσισαν να επισκεφθούν την χώρα μας και να εμπιστευθούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών την Ελλάδα και ειδικότερα την κορυφαία Κλινική Bergmann Kord.
Όπως μας πληροφόρησαν κατόπιν, η τελική επιλογή της κατάλληλης κλινικής, πάρθηκε έπειτα από μεγάλη έρευνα, για τα βέλτιστα αποδεδειγμένα αποτελέσματα, μέσω Διαδικτύου και όχι μόνο.
Η πλήρως επαγγελματική αντιμετώπιση, από την πλευρά της Bergmann Kord, όχι μόνο των εξ’ αποστάσεως ιατρικών Διαγνώσεων και Ενημερώσεων, άλλα και των απαραίτητων ενεργειών για την επίσκεψή τους, αποτέλεσαν καταλυτικό παράγοντα επιβεβαίωσης της ορθής επιλογής.
Σκοπός του ταξιδιού ήταν να προχωρήσουν, και οι δύο, σε Μεταμόσχευση Μαλλιών, καθώς και να επωφεληθούν από τις αμέτρητες επιλογές διασκέδασης και αναψυχής, που δύναται να προσφέρει η Ελλάδα, σε κάθε επισκέπτη από το εξωτερικό.
Ο προγραμματισμός, όπως ανέφεραν στον αρμόδιο συνοδό της Bergmann Kord, ο οποίος τους παρέλαβε προσωπικά από το αεροδρόμιο, ήταν άψογος.
Για πρώτη φορά ένιωσαν πως μπορούσαν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν ξέγνοιαστα την εκδρομή τους, σε μια ξένη χώρα.
Άφησαν όλες τις απαραίτητες διεκπεραιώσεις, διαμονής και μετακίνησης, στα χέρια των φίλων τους πλέον, ανθρώπων της Bergmann Kord!
Βάσει της εξατομικευμένης προσέγγισης κάθε περίπτωσης, στον κ. Giacomo, εφαρμόστηκε η μέθοδος Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUT (Strip), ενώ στον κ. Tolga, η εμφύτευση πραγματοποιήθηκε με την τεχνική FUE (Follicular Unit Extraction).
Η επιλογή των διαφορετικών τεχνικών, διεξήχθη από τους αρμόδιους επικεφαλής γιατρούς, κατόπιν εμπεριστατωμένης Διάγνωσης.
Η εκάστοτε μέθοδος, προσαρμόστηκε πλήρως στις ιδιαίτερες ανάγκες κάλυψης και τις προσωπικές προσδοκίες των ενδιαφερομένων.
Τα αποτελέσματα των επεμβάσεων, τους «άφησαν» πραγματικά ενθουσιασμένους και η συνολική παραμονή τους στην χώρα μας, χαρακτηρίστηκε ως ‘μια μοναδική εμπειρία’.
Το γεγονός αυτό, αποτέλεσε μεγάλη χαρά και τιμή, για τη Διοίκηση και το Προσωπικό της Κλινικής!
Στο σημείο αυτό, εντοπίζεται, για άλλη μια φορά, η ουσιαστική διαφοροποίηση των Κλινικών της Bergmann Kord.
Κατάλληλα Ιατρικά Επιτελεία, τα οποία κατέχουν αποκλειστική ειδίκευση σε κάθε μια από τις σύγχρονες τεχνικές Μεταμόσχευσης Μαλλιών, επιλέγονται για την διενέργεια κάθε ξεχωριστής επέμβασης.
Αυτό το Πρωτόκολλο διαδικασιών, εφαρμόζεται αυστηρά σε όλες τις Κλινικές της Bergmann Kord. Στόχο έχει την αποφυγή των γνωστών φαινομένων κατά τα οποία, οι μέθοδοι προτείνονται σύμφωνα με τη μεμονωμένη γνώση του εκάστοτε γιατρού, και όχι βάσει της πραγματικής ανάγκης του ενδιαφερομένου.
Μεταμοσχευση Μαλλιων σε Γερμανούς ενδιαφερόμενους - Medical Tourism

 

Μεταμοσχευση Μαλλιων σε Γερμανούς ενδιαφερόμενους - Medical Tourism

 

Διαβάστε περισσότερα για Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE πατώντας εδώ
 
Διαβάστε περισσότερα για Μεταμόσχευση Μαλλιών FUT πατώντας εδώ

Σχετικά Άρθρα