Ελληνο-Γερμανική «Επιστημονική Συνεργασία» !

Επίσκεψη Γερμανών Ιατρών στη Bergmann Kord

 

Πραγματικότητα αποτελεί, πλέον, το διευρυμένο, διεθνές δίκτυο συνεργατών των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord. Όσον αφορά στη Γερμανία, οι συχνές επισκέψεις γιατρών και εξειδικευμένων επιστημονικών συνεργατών, συνιστούν συχνό φαινόμενο.
Για ακόμη μια φορά, λοιπόν, Γερμανοί ιατροί, συνεργάτες της Bergmann Kord, επισκέφτηκαν τις κεντρικές της εγκαταστάσεις στο Χαλάνδρι.
Κατά την ολιγοήμερη παραμονή τους, ανταλλάχτηκαν σκέψεις και απόψεις, σχετικά με τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στον τομέα της αποκατάστασης της Τριχόπτωσης.
Επίσης, μεγάλος ήταν ο ενθουσιασμός των συνεργατών από τη Γερμανία, αναφορικά με τον άψογο τρόπο λειτουργίας της Bergmann Kord, τα αυστηρά Πρωτόκολλα διαδικασιών και την άρτια επαγγελματική κατάρτιση των Ιατρικών Επιτελείων.
Η επίσκεψή τους ήταν ένα ιδιαιτέρως χαρμόσυνο γεγονός για τη Διοίκηση της Bergmann Kord, η οποία αναμένει σύντομα, τόσο στην  Ελλάδα, όσο και στη Γερμανία, επανάληψη των συναντήσεων αυτών!
Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ : Γιατροί Μεταμόσχευσης Μαλλιών Κλινικών Bergmann Kord

Σχετικά Άρθρα

metamosxefsi-malliwn-bergmann-kord-hair-clinics-ekdilwsi-dior-210617-thumb-001

Made in Greece by Dior

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | "Made in Greece" από τον Διεθνή Οίκο Μόδας Christian Dior στο Καλλιμάρμαρο - 17 Ιουνίου 2021 - Με την παρουσία της Προέδρου της Bergmann...

Περισσότερα
  Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.   
Μοιραστείτε το με έναν φίλο
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Ελληνο-Γερμανική «Επιστημονική Συνεργασία» !
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/blog-metamosxefsi-malliwn-bergmann-kord-hair-clinics-ellino-germaniki-epistimoniki-synergasia/