2η Φάση σεμιναρίων: «Εξαγωγή» Τεχνογνωσίας Bergmann Kord στην Αυστρία!

 

Η 2η Φάση των σεμιναρίων, τα οποία οργανώνονται από τα αρμόδια Επιστημονικά Επιτελεία της Bergmann Kord, ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία, για ακόμη μια φορά, ειδικά για τους συνεργάτες από την Αυστρία.
Κατά την εδώ παραμονή τους, οι Αυστριακοί συνεργάτες ιατροί, ενημερώθηκαν και εκπαιδεύτηκαν διεξοδικά, σε ό,τι αφορά στη θεραπεία με αυξητικούς παράγοντες θεραπεία τριχόπτωσης με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες, Ιοντοφόρεσης & Θεραπειών Κεφαλής, μέσω πρακτικών εφαρμογών.
Τα προγράμματα αυτά, στόχο έχουν την εκπαίδευση & πληροφόρηση, σε θέματα αντιμετώπισης και θεραπείας, του φαινομένου της Τριχόπτωσης, ώστε η εφαρμογή τους να γίνεται, πάντα, σύμφωνα με τα ειδικά προκαθορισμένα Πρωτόκολλα διαδικασιών της Bergmann Kord.
Επίσης, παρευρέθηκαν σε Μεταμοσχεύσεις Μαλλιών, με τις μεθόδους FUE & FUT. Η διεξαγωγή των επεμβάσεων, μέσω των αυστηρών Πρωτοκόλλων μεταμοσχεύσεων, τα οποία τηρούνται αποκλειστικά από τις Κλινικές Μαλλιών Bergmann Kord, τους «άφησαν» πραγματικά ενθουσιασμένους.
Είναι πια γεγονός αναμφισβήτητο, πως η Τεχνογνωσία της Bergmann Kord, εξαπλώνεται διαρκώς μέσω της εκπαίδευσης γιατρών του εξωτερικού, μετά τη Γερμανία, τώρα και στην Αυστρία.
Οι Κλινικές Μαλλιών της θα συνεχίσουν, την ανοδική τους πορεία, ισχυροποιώντας ακόμη περισσότερο τη θέση τους ανάμεσα στον διεθνή ανταγωνισμό, στον τομέα της αποκατάστασης της Τριχόπτωσης, «εξάγοντας», σύντομα, γνώση, τεχνικές και εμπειρία, σε όλη την Ευρώπη!
 
 
 

 

 

Σχετικά Άρθρα