Τιμής Ένεκεν !

Βράβευση της Bergmann Kord για τη συμβολή της στην Επιτυχία
 
 

 

 

 
Το 2ο Διεθνές Συνέδριο του Παγκόσμιου Ινστιτούτου FUE 2017 διήρκεσε 3 ημέρες.
Πραγματοποιήθηκε, δε,  με ιδιαίτερη επιτυχία. Έτσι, με την ολοκλήρωση του συνεδρίου, νομοτελειακά, «έφτασε» και η αποτίμηση των αποτελεσμάτων του.
Το δυναμικό Workshop έλαβε χώρα στην Αθήνα από την Πέμπτη 22 έως το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017.  Φιλοξενήθηκε στους ειδικά διαμορφωμένους και απολύτως λειτουργικούς χώρους της Κεντρικής Κλινικής Bergmann Kord στο Χαλάνδρι. Παρευρέθηκαν 150 και πλέον διεθνώς αναγνωρισμένοι ιατροί και επιστήμονες. Ταξίδεψαν από όλα τα μέρη του κόσμου (Καναδά, ΗΠΑ, Τουρκία, Βουλγαρία, Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο …) για να μεταδώσουν τις γνώσεις τους.
Στο πλαίσιο του συνεδρίου, πραγματοποιήθηκαν πολλαπλές και παράλληλες χειρουργικές “live” επεμβάσεις για την τεχνική Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE. Αυτές έλαβαν χώρα στα υπερσύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα χειρουργεία των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord. Με τη συνδρομή τους, επιτεύχθηκε η ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις της μεθοδολογίας και της τεχνολογίας της ραγδαία εξελισσόμενης μεθόδου αποκατάστασης των μαλλιών FUE.
Η επιτυχία του προγράμματος δεν θα μπορούσε, παρά να συνοδευτεί με έναν εξίσου λαμπρό «επίλογο».
Κατά την διάρκειά του έγινε ειδική αναφορά στην καθοριστική συμβολή των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord για την πραγμάτωση του συνεδρίου.
Στην λαμπρή δεξίωση που ακολούθησε και σηματοδότησε την ολοκλήρωση του Workshop, το Σάββατο 24 Ιουνίου, στον χώρο εκδηλώσεων «Ble Pavillon», το προεδρείο του Διεθνούς Ινστιτούτου FUE βράβευσε τους βασικούς συντελεστές επιτυχίας του συνεδρίου.
Απένημε, δε,  τιμητική πλακέτα στο Προεδρείο των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord.
Το βραβείο παρέλαβε η Πρόεδρος  Κυρία Βασιλική Κορδερά.
Στην ευχαριστήρια ομιλία εξέφρασε τη χαρά της για την επιτυχημένη έκβαση του συνεδρίου και υποσχέθηκε πολλές αντίστοιχες πρωτοβουλίες στο εγγύς μέλλον.
Οι σύνεδροι απόλαυσαν τα υπόλοιπα δρώμενα και την εύθυμη ατμόσφαιρα του gala.
Ανανέωσαν, δε, το ραντεβού  για την επόμενη επιστημονική τους συγκέντρωση.
 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα