Νέα προσθήκη στη «φαρέτρα» των Υπηρεσιών μας !

Διατροφική Ιατρική - Bergmann Kord

 

Με τη βοήθεια της Διατροφικής Ιατρικής, είναι δυνατό να επαναφέρουμε τον οργανισμό σε ισορροπία. Η βιοχημική αυτή ισορροπία, που αφορά στη σωστή λειτουργία του σώματος, συχνά διαταράσσεται, υπό την επίδραση πολλών επιγενετικών παραγόντων.
Οι περιβαλλοντικές συνθήκες, το στρες, το κάπνισμα, η υπερβολική λήψη αλκοόλ και οι αποκλίνουσες διατροφικές συνήθειες, είναι μερικοί από τους παράγοντες που βλάπτουν τον οργανισμό, κατά τη διάρκεια της ζωής μας.
Επιπλέον, το σώμα είναι ένα εργαστήριο χημικών αντιδράσεων, οι οποίες εκτελούνται καθημερινά. Για το λόγο αυτό, απαιτούν ενέργεια μέσω των ενζύμων, συνενζύμων, μακροθρεπτικών και μικροθρεπτικών συστατικών, του νερού και φυσικά του οξυγόνου.
Οι δύο βασικοί λόγοι που μας οδηγούν, τελικά, σε μια νόσο είναι η έλλειψη θρεπτικών συστατικών, τα οποία λαμβάνουμε πλέον σε περιορισμένα ποσά, και η αδυναμία του οργανισμού μας να διορθώσει με την ίδια ταχύτητα τις βλάβες, που δημιουργούμε καθημερινά σε κυτταρικό επίπεδο.
Αυτοί οι επιγενετικοί παράγοντες μπορούν να τροποποιηθούν και να αλλάξουν κατά βούληση. Ειδικά στην περίπτωση της διατροφής, που παίζει καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση της υγείας μας.
Στα Επιστημονικά Κέντρα της Bergmann Kord, με εξατομικευμένη Ιατρική προσέγγιση, καταγραφή Ατομικού Ιστορικού και διαρκή παρακολούθηση, αναλύουμε τους παράγοντες που εμποδίζουν τη σωστή λειτουργία του οργανισμού και αντιμετωπίζουμε κάθε απόκλιση, με στόχο:
• την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος,
• τη βελτίωση της ενέργειας,
• τη ρύθμιση του σωματικού βάρους,
• τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου,
• την ομαλή λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος και
• τη συμπληρωματική κάλυψη των σχετικών διατροφικών ελλείψεων.
Για άμεση ενημέρωση, κλείστε ραντεβού με τον Εξειδικευμένο Ιατρό του κέντρου μας:
 
Αθήνα (Κεντρικά): Λεωφ. Κηφισίας 348 ( Έναντι Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ»), Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Τηλ.: 210 68 28 888

Σχετικά Άρθρα