Διαρκής ενημέρωση & εξέλιξη στην Bergmann Kord

 

Οι εξειδικευμένοι δερματολόγοι της Bergmann Kord,  κα. Έλλη Στεφανάδη Phd και κος. Αργύρης Κουρής Phd, παρέδωσαν εκπαιδευτικά σεμινάρια, στους Επιστημονικούς Συνεργάτες, σχετικά με τις νέες προηγμένες θεραπείες.
Ειδικοί από όλα τα Επιστημονικά Κέντρα της στην Ελλάδα, παρευρέθησαν στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Bergmann Kord, στη Λεωφ. Κηφισίας 348 στο Χαλάνδρι, όπου και διεξήχθησαν τα συγκεκριμένα προγράμματα.
Η διαρκής ενημέρωση και εξέλιξη των συνεργατών, αποτελεί δέσμευση βάσει της αυστηρής πολιτικής της Bergmann Kord, στοχεύοντας, πάντα, στην συνεχή αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών της, όσον αφορά στον τομέα της Τριχόπτωσης.
Η ασφαλής εφαρμογή, καινοτόμων μεθόδων θεραπείας, καθώς επίσης και των πλέων εξελιγμένων τεχνικών Μεταμόσχευσης Μαλλιών, συνιστούν βασικό μέλημα του Ιατρικού Δυναμικού των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord, για την καλύτερη δυνατή ικανοποίηση των αναγκών, όλων όσων τις εμπιστεύονται!

Σχετικά Άρθρα

Αυθεντική “Θεραπευτική” Φιλοξενία

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ | Νέα Συνεργασία των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord με την αλυσίδα Ξενοδοχείων Evita Hotels. H αυθεντική Ελληνική Φιλοξενία με την Εμπεριστατωμένη Τεχνογνωσία αντιμετώπισης της Τριχόπτωσης.

Περισσότερα
  Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.   
Μοιραστείτε το με έναν φίλο
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Διαρκής ενημέρωση & εξέλιξη στην Bergmann Kord
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/blog-metamosxefsi-malliwn-bergmann-kord-hair-clinics-diarkis-enimerosi-ekseliksi/