Η Bergmann Kord παρέθεσε δεξίωση προς τιμήν του Προέδρου της BERGMANN Γερμανίας κ.κ. Klaus Müller

ΕΚΔΗΛΩΣΗ METROPOLITAN

ΕΚΔΗΛΩΣΗ METROPOLITAN

ΕΚΔΗΛΩΣΗ METROPOLITAN

ΕΚΔΗΛΩΣΗ METROPOLITAN 2016

 

Με την ευκαιρία της έλευσης και προς τιμήν του προέδρου της BERGMANN Γερμανίας κ.κ. Klaus Müller, η Bergmann Kord παρέθεσε δεξίωση στο εστιατόριο “La Veranda” του ξενοδοχείου Metropolitan, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016.
Kατά την διάρκεια της εταιρικής συνεύρεσης, εκτός από τις τοποθετήσεις – παρουσιάσεις των Γερμανών προσκεκλημένων της Bergmann Γερμανίας, προσφέρθηκε γεύμα σε συνεργάτες, δημοσιογράφους και ανθρώπους των media και, βεβαίως, στο σύνολο των στελεχών των επιστημονικών κέντρων της Bergmann Kord.
Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος της εταιρείας Κυρία Βασιλική Κορδερά η οποία αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, την «μεγάλη οικογένεια της Bergmann Kord» όπως τους αποκάλεσε, εξήρε την τιμητική παρουσία του προέδρου της BERGMANN Γερμανίας κ.κ. Klaus Müller και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους και τις προοπτικές του Kord Group.
Επισήμανε το γεγονός ότι λόγω των δυσμενών συνθηκών που επικρατούν στην ευρύτερη κοινωνία της Ελλάδας του σήμερα, οι προσπάθειες της εταιρείας όχι μόνο δεν αναστέλλονται αλλά απεναντίας ενισχύονται με στόχο την επιχειρησιακή ανάπτυξη.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία αυτού του σκοπού είναι η ιδιαίτερη προσοχή και εγρήγορση όλων των μελών της κοινής αυτής προσπάθειας. Ανέφερε μάλιστα ότι για το Kord Group οι σημερινές δυσμενείς συνθήκες αποτελούν μια τεράστια πρόκληση.
Στο τέλος των παρουσιάσεων τον λόγο πήρε ο Γενικός  Διευθυντής της εταιρείας κ. Βαρδής Κορδεράς ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον προέδρο της BERGMANN Γερμανίας για την παρουσία του, στη συνέχεια επισήμανε τον καταλυτικό ρόλο τον οποίο παίζει η παρουσία και καθημερινή λειτουργία στα δρώμενα της εταιρείας της Προέδρου και ιδρύτριας του Ομίλου.
Τέλος, επιβεβαίωσε τους στρατηγικούς στόχους της εταιρείας οι οποίοι δεν είναι άλλοι από την αναζήτηση του βέλτιστου δυνατού αναπτυξιακού αποτελέσματος μέσα από το οποίο δημιουργούνται και παρέχονται θέσεις εργασίας, ένας τομέας ιδιαζούσης σημασίας τόσο σε επιχειρησιακό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Η δεξίωση ολοκληρώθηκε μέσα σε ιδιαίτερο εγκάρδιο κλίμα, ενώ κοινή αναφορά όλων αποτέλεσε η διαπίστωση  ότι το υψηλότατο επίπεδο ποιότητας και τεχνογνωσίας, η απόλυτα εξατομικευμένη φροντίδα, η ειλικρινής, υπεύθυνη και σοβαρή προσέγγιση, αποτελούν αδιαπραγμάτευτες αξίες,  πρότυπα και συνεχώς επιδιωκόμενο στόχο για την Bergmann Kord, προκειμένου να διατηρήσει και να βελτιώσει περαιτέρω την αποτελεσματικότητα των παρεχομένων υπηρεσιών της.

Σχετικά Άρθρα