Χορηγία του 2ο Επιστημονικού Συνεδρίου «Διατήρησης γονιμότητας σε νεοπλασματικούς ασθενείς»

2o Συνέδριο Διατήρησης Γονιμότητας - Bergmann Kord

2o Συνέδριο Διατήρησης Γονιμότητας σε Νεοπλασματικούς Ασθενείς

2o Συνέδριο Διατήρησης Γονιμότητας σε Νεοπλασματικούς Ασθενείς 2

2o Συνέδριο Διατήρησης Γονιμότητας σε Νεοπλασματικούς Ασθενείς 3
Η Bergmann Kord δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του ογκολογικού ασθενή αφού οι ψυχολογικές διαστάσεις της αποκατάστασης μαλλιών είναι δεσπόζουσας σημασίας.
Αποτελεί πάγια πεποίθηση ότι η καλή σχέση του ασθενούς με τον εαυτό του, δίνει ώθηση να νικήσει τη νόσο.
Με βάση την πιο πάνω γενική κατευθυντήρια γραμμή, αλλά και στο πλαίσιο των διευρυμένων Υποστηρικτικών Ενεργειών της Εταιρίας, η Bergmann Kord χορήγησε το 2ο Επιστημονικό Συνέδριο «Διατήρησης γονιμότητας σε νεοπλασματικούς ασθενείς».
Το συνέδριο ολοκλήρωσε τις τριήμερες εργασίες του την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 στο Ζάππειο Μέγαρο και διεξήχθει υπό την αιγίδα του ΓΟ.ΝΕ.ΑΣ (Γονιμότητα σε Νεοπλασματικούς Ασθενείς) και της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (Ε.Α.Ε.).
Σκοπός του Συνεδρίου ήταν οι σημαντικότερες και νεότερες εξελίξεις σε όλο το φάσμα της διατήρησης της γονιμότητας σε ασθενείς με καρκίνο.
Οι διακεκριμένοι ομιλητές αναφέρθηκαν στα τελευταία επιστημονικά δεδομένα αλλά και στις εξελίξεις στον τομέα της ασφαλούς διατήρησης γονιμότητας σε άνδρες και γυναίκες.
Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο εκπροσώπησαν τους τομείς της Υγείας, Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας, Οικονομίας και Βιοηθικής.
Σημαντική και η συμμετοχή αντιπροσωπείας από το επιστημονικό επιτελείο της Bergmann Kord.
Αντηλλάγησαν απόψεις, καταγράφηκαν ιδιαίτερα σημαίνουσες τοποθετήσεις και μπήκαν οι βάσεις για μελλοντική συνεργασία με τον τομέα ΓΟ.ΝΕ.ΑΣ. της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.
Οι διοργανωτές της επιστημονικής συνδιάσκεψης συνεχάρησαν την διοίκηση της Bergmann Kord για την σημαντική συνεισφορά της εταιρείας στην επιτυχή διοργάνωση και ολοκλήρωση του συνεδρίου.

Σχετικά Άρθρα