Το επιστημονικό επιτελείο της κλινικής μαλλιών BERGMANN KORD παρακολούθησε το 2ο Διεθνές Συνέδριο για την αξιοποίηση των Αυξητικών Παραγόντων, της Κυ

Το επιστημονικό επιτελείο της κλινικής μαλλιών BERGMANN KORD παρακολούθησε το 2ο Διεθνές Συνέδριο για την αξιοποίηση των Αυξητικών Παραγόντων, της Κυτταροθεραπείας & της Θεραπείας Τριχόπτωσης με Αυτόλογους Αυξητικούς Παράγοντες (ΑΑΠ) στη Δερματολογία, που πραγματοποιήθηκε στις 18 & 19 Ιανουαρίου 2013 στο Μιλάνο υπό την αιγίδα του International Hair Research Foundation.

 

 

Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν μεταξύ άλλων καινοτόμες τεχνικές & αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης από διακεκριμένους γιατρούς παγκοσμίως (Joseph Greco, Jerry Cooley, Fabio Rinaldi κ.ά.), που βασίζονται στην εφαρμογή των Αυξητικών Παραγόντων, της Κυτταροθεραπείας και την ΑΑΠ στις θεραπείες τριχόπτωσης & τη μεταμόσχευση μαλλιών.

 

Η BERGMANN KORD εφαρμόζει με εξειδικευμένα πρωτόκολλα & εκτεταμένη εμπειρία τις καινοτόμες τεχνικές, τόσο στις θεραπείες τριχόπτωσης όσο και στη μεταμόσχευση μαλλιών, παρουσιάζοντας εξαιρετικά αποτελέσματα σε άνδρες & γυναίκες που εμφανίζουν τριχόπτωση διαφόρων αιτιολογιών.

 

     

 

 

Αριστερά, ο Δρ. Χρήστος Χρηστάκης, χειρουργός και επιστημονικός διευθυντής της BERGMANN KORD, ο σπουδαίος ιατρός Joseph Greco & η κα Βασιλική Κορδερά, πρόεδρος της BERGMANN KORD. Δεξιά, το επιστημονικό επιτελείο της BERGMANN KORD με τον καταξιωμένο γιατρό Mario Marzola.

Σχετικά Άρθρα