HOS : Περούκες Παθήσεωv

HOS : Περούκες Παθήσεωv

HOS : Νέα τεχνική για την αποκατάσταση μαλλιών
μετά την χημειοθεραπεία

Οι Κλινικές Μαλλιών Bergmann Kord, «σύμμαχος» της επιλογής για μία θετική στάση ζωής.

“Σημείο των καιρών” αποτελεί η αυξητική τάση εμφάνισης του καρκίνου.
Η νόσος προσβάλλει μεγάλο ποσοστό γυναικών και ανδρών, με δυσάρεστες επιπτώσεις για την εξωτερική τους εμφάνιση.
Εδώ, οι Ιατρικές Περούκες HOS «έρχονται» να εκπληρώσουν τη βαθύτερη επιθυμία των ανθρώπων, να διατηρήσουν εγγυημένα αναλλοίωτη την εικόνα τους.

Οι χημειοθεραπείες και οι ακτινοβολίες, συχνά προκαλούν Τριχόπτωση ή ολική απώλεια μαλλιών και επηρεάζουν σημαντικά τη ψυχολογία και την ποιότητα ζωής του ασθενούς.

Και παρόλο που αφορά σε μια προσωρινή και αναστρέψιμη τριχόπτωση, τα άτομα υπό θεραπεία καλούνται να αντιμετωπίσουν μια επιπλέον δοκιμασία, να αντιμετωπίσουν, δηλαδή και την «ιδέα» των αλλαγών.

Έτσι, η HOS (Hollywood On the Streets), ένα πρωτοποριακό σύστημα τριχοτεχνικής, αποκαθιστά φυσικά την απώλεια των μαλλιών, λόγω ιατρικών παθήσεων και αλωπεκίας.

Διότι για τους Ογκολογικούς ασθενείς, η καλύτερη δυνατή εμφάνιση του εαυτού τους είναι η μεγαλύτερη υποστήριξη. Και είναι σημαντική για να ανταποκριθούν λειτουργικά στο περιβάλλον τους και τις καθημερινές δραστηριότητες τους, χωρίς άγχος και ανασφάλεια.

Με κοινωνικά, επαγγελματικά και προσωπικά κίνητρα, άνθρωποι με έντονη δημόσια έκθεση, ή ιδιότητες, όπως αυτή του γονέα, του φίλου, του συντρόφου, του παιδιού … επιλέγουν μια σταθερή εξωτερική εμφάνιση χωρίς αλλαγές
Eπιλέγουν, δηλαδή, HOS.

Πρωτοποριακή Τεχνική HOS

Μέχρι πρόσφατα, η παραδοσιακή λύση για την Ογκολογική Τριχόπτωση, ήταν η περούκα παθήσεων. Πλέον, η πρωτοποριακή τεχνική HOS αντικαθιστά τις επιλογές του παρελθόντος και καλύπτει δραστικά τις «αδυναμίες» της κλασικής περούκας.

Η τεχνική «Hollywood On the Streets», που, όπως μαρτυρά το όνομα της, εμφανίστηκε αρχικά στο Hollywood, λόγω των απαιτήσεων του κινηματογραφικού φακού, σήμερα εφαρμόζεται κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα από τη Bergmann Kord.

Με βαθιά εξειδίκευση και πολυετή εμπειρία στον τομέα της Τριχόπτωσης, η Bergmann Kord είναι ειδική στην τεχνική αναπλήρωσης των χαμένων μαλλιών.
Εφαρμόζει τη HOS και διατηρεί την αρχική εικόνα αναλλοίωτη, καθώς βασίζεται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ασθενούς.

Με τη χρήση και φυσικών μαλλιών καθώς και τη δημιουργία εξατομικευμένου hair system, προσφέρει ένα εγγυημένο αποτέλεσμα.

Έτσι, η τεχνική HOS ξεχωρίζει διότι εξασφαλίζει:

* Τη διατήρηση της αρχικής εικόνας των μαλλιών

* Τη δυνατότητα συμμετοχής στις καθημερινές δραστηριότητες,

* Τη μόνιμη 24ωρη σταθερή εφαρμογή, που επιτρέπει στο δέρμα να «αναπνέει»

* Την πλήρη αίσθηση εξωτερικών ερεθισμάτων, χάρη στην λεπτότητα του υλικού.

* Τη δυνατότητα εφαρμογής πάσης φύσεως κομμωτικών διεργασιών

* Την επανέκφυση νέων μαλλιών, μετά το πέρας της χημειοθεραπείας

Τόσο προσαρμοσμένο στη φυσιογνωμία του ατόμου, που συχνά δεν γίνεται αντιληπτό, ακόμα και από το οικείο περιβάλλον του. 

Ψυχολογική Υποστήριξη

Συνεπώς, υπάρχει τρόπος να αντιμετωπιστεί με αισιοδοξία το δύσκολο μέρος της θεραπείας, ώστε να μη λειτουργεί η εμφάνιση, ως υπενθύμιση της ασθένειας.
Υπάρχει τρόπος ο Ογκολογικός ασθενής να «πάρει» τον έλεγχο στα χέρια του και να αφοσιωθεί με περισσότερη ενέργεια και θετικότητα στη θεραπεία του.

Η Κλινική Μαλλιών Bergmann Kord γίνεται «σύμμαχος» της επιλογής για μία θετική στάση ζωής.

Διεξάγοντας συνεχή έρευνα και ανακαλύπτοντας καινοτόμα ιατρικά προϊόντα, προσφέρει εγγυημένα αποτελέσματα, στους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη να διατηρήσουν την εμφάνιση τους, όπως ήταν πριν την έναρξη της θεραπείας.

* Αθήνα (Κεντρικά): Λεωφ. Κηφισίας 348 (Έναντι Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ»), Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα, Τηλ.: 210 68 28 888

* Αθήνα: Λεωφ. Συγγρού 203, Τ.Κ. 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Τηλ.: 210 93 11 111