Γυναικεία Τριχοτεχνική NEW AGE

Γυναικεία Τριχοτεχνική NEW AGE

trixwptosi-gynaikeia-trixotexniki-new-age-jan-2019-patra-1

Η Γυναικεία Λύση για την Αποκατάσταση των Μαλλιών της Κεφαλής

Προσθετική   Μαλλιών    New  Age

Η Προσθετικη Μαλλιων αποτελεί μια ιδανική, μη χειρουργική επιλογή, για την αποκατάσταση των μαλλιών της κεφαλής, σε οποιαδήποτε βαθμίδα της Γυναικείας Τριχόπτωσης.

Μέχρι σήμερα έχει δώσει λύση σε χιλιάδες γυναίκες, οι οποίες αντιμετώπισαν, έστω σε κάποια φάση της ζωής τους, το πρόβλημα της ελάττωσης της πυκνότητας ή της αραίωσης του τριχωτού και της αλλαγής της εξωτερικής τους εμφάνισης, σε μικρό ή μεγάλο βαθμό.

Όταν η αντιμετώπιση της απώλειας των μαλλιών φαίνεται ανέφικτη, η μέθοδος Τριχοτεχνικής New Age αποτελεί την ιδανική συμπληρωματική λύση για την αναπλήρωση της τριχοφυΐας.

Τεχνική New Age, η επιλογή της φυσικότητας

Καθώς οι απαιτήσεις των γυναικών για πυκνότητα, όγκο και μήκος των μαλλιών είναι αυξημένες, όπως και οι ανάγκες τους για διαφορετικά στυλ και χτενίσματα, η Bergmann Kord έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό σύστημα τεχνογνωσίας, που προσφέρει ένα απολύτως φυσικό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Πρόκειται για μια αδιόρατη και μη αντιληπτή λύση, σαν «αόρατη» κατασκευή, όπου τα νέα μαλλιά που προστίθενται στο τριχωτό της κεφαλής, έχουν απόλυτη επαφή με το δέρμα, χαρίζουν αίσθηση φυσικότητας και επιτρέπουν κάθε είδους δραστηριότητα.

Διότι για την Bergmann Kord, είναι σημαντικό να προσφέρεται στην ενδιαφερόμενη, κάθε υποστηρικτική δυνατότητα και διευκόλυνση στην αναζήτηση μιας ασφαλούς λύσης.

Έτσι στα Επιστημονικά Κέντρα της ανά την Ελλάδα, εφαρμόζεται αποκλειστικά η τεχνική Προσθετικής Μαλλιών New Age, η οποία εξασφαλίζει μια «ανανεωμένη» εμφάνιση, που βρίσκεται σε απόλυτη συμφωνία με τις βασικές δομές της φυσιογνωμίας, τις προσωπικές επιθυμίες και την αισθητική κάθε γυναίκας.

Πλεονεκτήματα Μεθόδου

Η μέθοδος τριχοτεχνικής New Age διακρίνεται από σημαντικά πλεονεκτήματα, καθώς προσφέρει μοναδικές δυνατότητες:

* Τα νέα μαλλιά εμπλέκονται με τα φυσικά και προσφέρουν ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

* Η εξαιρετική λεπτότητα της κατασκευής επιτρέπει την αίσθηση των εξωτερικών ερεθισμάτων και αφήνει το δέρμα να «αναπνεύσει».

* Εφαρμόζει τέλεια, με απόλυτη σταθερότητα και επιτρέπει τη διενέργεια όλων των καθημερινών δραστηριοτήτων, χωρίς περιορισμούς και πιθανότητα μετατόπισης.

* Λειτουργεί ως μία μόνιμη 24ωρη εφαρμογή, χωρίς να απαιτείται αφαίρεση κατά τη διάρκεια μέρας και νύχτας.

* Το πλέγμα είναι υποαλλεργικό και δεν δημιουργείται ερεθισμός στη περιοχή, δεν επηρεάζεται η υγιεινή του τριχωτού της κεφαλής και δεν έχει παρενέργειες.

* Τα μαλλιά λούζονται, χτενίζονται και επιδέχονται κάθε είδους κομμωτικές διεργασίες (βαφή, ανταύγειες κ.ά.), καθώς και τη χρήση προϊόντων styling (αφρό, gel, spray χτενίσματος κ.ά.).

* Δεν υπάρχει περιορισμός στον όγκο των μαλλιών και την έκταση της περιοχής προς κάλυψη.

* Είναι διαδικασία αναστρέψιμη, χωρίς αντενδείξεις ή παρενέργειες.

Η τεχνική βασίζεται στον εμπλουτισμό των υπαρχόντων μαλλιών με νέα, τα οποία συμπληρώνουν τον συνολικό όγκο και προσφέρουν ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα, προσαρμοσμένο στα χαρακτηριστικά του ατόμου, που δεν γίνεται αντιληπτό στην αφή και την όραση, ακόμα και από το οικείο περιβάλλον του.

Έτσι η Προσθετική Μαλλιών είναι η κατάλληλη μέθοδος αναπλήρωσης των χαμένων μαλλιών για γυναίκες και άνδρες, που επιθυμούν να διατηρήσουν την εξωτερική τους εμφάνιση αναλλοίωτη και να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της Τριχόπτωσης.

Πώς γίνεται η εφαρμογή
Σε ποιους απευθύνεται η Προσθετική Μαλλιών New Age.

EΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ BERGMANN KORD – ΠΑΤΡΑ :
Αγίου Ανδρέου 111 – 262 21 Πάτρα
Τηλ.: 2610 42 45 45