Персонализиран план за трансплантација на косата

 

Персонализиран план за трансплантација на косата

 

Докторите на BERGMANN KORD креираат персонализиран план за трансплантација на коса  за секој пациент со цел поединечен пристап кон трансплантација на коса (тоа е во комплетна усогласеност со личните желби, карактеристиките, возраста и стилот на пациентите). BERGMANN KORD процедурите за трансплантација на коса целат кон подобрување на естетската појава на една личност, без некои промени на базичните структура на неговата физиономија. После процедурата за трансплантација на коса личноста треба да има најдобра можна естетска појава која апсолутно соодвествува со неговиот стил. Најважните параметри се :

  • Шема за губење на косата
  • Потенцијални области за донирање
  • Карактеристиките на пациентите (возраст, стил, симетријата на лицето и итн)
  • Спецификација за косата и скалпот (боја на коса и кожа, дијаметар на отворот, отпуштеност на скалпот   итн)
  • Прогресот на губиток на косата
  • Посакуваните цели и целите кои можат да се постигнат

 

  Εορταστικό Ωράριο: Τα Κέντρα μας θα είναι κλείστα από Μεγ. Σάββατο 27/04/19 έως και την Τετάρτη 01/05/2019                                                               Εορταστικό Ωράριο: Τα Κέντρα μας θα είναι κλείστα από Μεγ. Σάββατο 27/04/19 έως και την Τετάρτη 01/05/2019                                                               Εορταστικό Ωράριο: Τα Κέντρα μας θα είναι κλείστα από Μεγ. Σάββατο 27/04/19 έως και την Τετάρτη 01/05/2019                                                               Εορταστικό Ωράριο: Τα Κέντρα μας θα είναι κλείστα από Μεγ. Σάββατο 27/04/19 έως και την Τετάρτη 01/05/2019                                                               Εορταστικό Ωράριο: Τα Κέντρα μας θα είναι κλείστα από Μεγ. Σάββατο 27/04/19 έως και την Τετάρτη 01/05/2019                                                               Εορταστικό Ωράριο: Τα Κέντρα μας θα είναι κλείστα από Μεγ. Σάββατο 27/04/19 έως και την Τετάρτη 01/05/2019                                                        

Send this to a friend