Онлајн формулар за дијагноза

 

Онлајн формулар за дијагноза

 

Со комплетирање на онлајн формуларот за дијагноза, ни овозможувате да донесеме сигурни и точни заклучоци. Преку темелна процена на информациите и сликите кои им ги обезбедувате на BERGMANN KORD, нашите доктори може да заклучат:

– Дали имате донор област која е соодветна за процедурата за трансплантација на коса

– Кој метод на трансплантација на коса е најсоодветен за вас

– Бројот на потребните фоликуларни единици

Бројот на потребните фоликуларни единици е главниот фактор во одлуката за чињенето на вашиот личен третман.

Нашите пресметки го земаат предвид видот и до кој степен е ослабнувањето на влакното, посакуваниот степен на дебелина и вашите лични цели.

Ќе добиете брз одговор и детално ќе бидете информирани во врска со цената за вашиот личен третман и сето останато што треба да го знаете со цел да се придвижите самоуверено напред кон процесот на трансплантација на коса.

Вашите слики се потребни за нашата проценка. Тие мора да ја вклучуваат областа на проретчување како и донор областа.

Во полето ВАША ПОРАКА / КОМЕНТАРИ, може да ја опишете историјата на косопадот, да поставите било какви прашања кои може ги имате или да додадете било каква информација што мислите дека би придонела кон нашата проценка.

Ви благодариме за Вашиот интерес за BERGMANN KORD.

[[!CaseForm]]