« … Τόσο ευτυχισμένα όσο και εγώ … » !

Φένια - HAIR for HELPΗ δεσποινίς Φένια Άγγλου, με την επιστολή που συνόδεψε την προσφορά 20 εκατοστών από τα μαλλιά της για τους σκοπούς του «HAIR for HELP», εύχεται να χαρίσει … χαμόγελα ! 
Tο Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016 προσήλθε στην κλινική μαλλιών Bergmann Kord, εμπνευσμένη από την παράλληλη  Δράση  “HAIR for HELP – Dukas Xmas Bazzaar  2015”.
To «HAIR for HELP» εκτός των άλλων, έχει πολυεπίπεδη στόχευση όπως η προώθηση του Εκπαιδευτικού του χαρακτήρα.
Η επιλογή Εκπαιδευτικών Μονάδων ως χώρων για την εξάπλωση της Πρωτοβουλίας, δεν είναι καθόλου  τυχαία και, φυσικά,  δεν περιορίζεται στη δωρεά μαλλιών.
Στόχος είναι η επιμόρφωση των παιδιών, προκειμένου να ενστερνιστούν τις αξίες το Εθελοντισμού και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Οι προσφορές των δασκάλων και σπουδαστών αποτελούν την πεμπτουσία του «HAIR for HELP».


Και  … «για του λόγου το αληθές»  παραθέτουμε, αυτούσια, την επιστολή της:
« Αγαπητά παιδιά,


Εμπνεύστηκα από μια σχολική δράση του χειμώνα του 2015 στο Bazaar  των Εκπαιδευτηρίων ΔΟΥΚΑ , όπου φοιτώ κι από την πρώτη στιγμή θέλησα να κόψω τα μαλλιά μου κ’ να τα δωρίσω σε εσάς. 

Εύχομαι να σας χάρισα ένα τεράστιο χαμόγελο κι ελπίζω να είστε τόσο ευτυχισμένα όσο κι εγώ όταν έπιασα τα κομμένα μου μαλλιά στα χέρια.


Με πολύ αγάπη, 
Φένια Άγγλου ! »Φένια - HAIR for HELP


Σχετικά Άρθρα

metamosxefsi malliwn bergmann kord 40 xronia - 002

40(-1) Χρόνια Bergmann Kord

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | Γιορτάσαμε τη συμπλήρωση 39 χρόνων συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά. "Ανοίξαμε" την αυλαία των 40 χρόνων Ομορφιάς Bergmann Kord.

Περισσότερα
Cats-Musical-Logo.jpg

CATS : Πίσω από τις κουίντες

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ |Η Bergmann Kord σε συνεργασία με τον διάσημο hair stylist Τρύφωνα Σαμαρά, επιμελήθηκαν την καταπληκτική «εικόνα» των ηθοποιών του θρυλικού μιούζικαλ «CATS».

Περισσότερα
HAIR for HELP - ARGOS2 - 2018 - INTRO

HAIR for HELP – Άργος 06/05/2018

HAIR FOR HELP |Το Άργος μας τίμησε με την πρόσκλησή του. Εμείς, με τη σειρά μας τιμήσαμε και προωθήσαμε την ιδέα του Εθελοντισμού σε άλλο ένα σημείο...

Περισσότερα

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: « … Τόσο ευτυχισμένα όσο και εγώ … » !
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/blog/toso-eftychismena-oso-kai-ego/