Συνεχίζονται με αυξανόμενους ρυθμούς οι προσφορές στο «HAIR for HELP» !

HAIR for HELP - Άννα-Μαρία Λάγγα / Αλεξάνδρα Αντάρτη

Άννα-Μαρία Λάγγα, Αλεξάνδρα Αντάρτη. Οι δύο δεσποινίδες προσήλθαν πριν λίγες ημέρες στην Κλινική Μαλλιών Bergmann Kord στο Χαλάνδρι (Λεωφ. Κηφισίας 348, έναντι Νοσοκ. ΥΓΕΙΑ), έχοντας πληροφορηθεί τα σχετικά με την πρωτοβουλία «HAIR for HELP».

Κοινή η απόφαση, κοινή και η διάθεση για προσφορά στον συνάνθρωπο.

To «HAIR for HELP» είναι μια διαδικασία στήριξης σε συνανθρώπους μας που πάσχουν από καρκίνο ή αλωπεκία και αποδεδειγμένα δε μπορούν να καλύψουν το κόστος αγοράς περούκας αποκατάστασης.

Η Άννα-Μαρία και η Αλεξάνδρα δώρισαν 20 εκατοστά από τα μαλλιά τους ώστε να κατασκευαστούν περούκες οι οποίες θα προσφερθούν, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, σε αυτούς τους ανθρώπους.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι, πρωτίστως, να ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει, καθώς και να αυξήσει τη συμμετοχή του κόσμου σε αντίστοιχες κινήσεις Κοινωνικής Συνεισφοράς.

Διαβάστε περισσότερα για το «HAIR for HELP» εδώ.

Σχετικά Άρθρα

metamosxefsi malliwn bergmann kord 40 xronia - 002

40(-1) Χρόνια Bergmann Kord

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | Γιορτάσαμε τη συμπλήρωση 39 χρόνων συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά. "Ανοίξαμε" την αυλαία των 40 χρόνων Ομορφιάς Bergmann Kord.

Περισσότερα
Cats-Musical-Logo.jpg

CATS : Πίσω από τις κουίντες

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ |Η Bergmann Kord σε συνεργασία με τον διάσημο hair stylist Τρύφωνα Σαμαρά, επιμελήθηκαν την καταπληκτική «εικόνα» των ηθοποιών του θρυλικού μιούζικαλ «CATS».

Περισσότερα

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Συνεχίζονται με αυξανόμενους ρυθμούς οι προσφορές στο «HAIR for HELP» !
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/blog/synechizontai-afksanomenous-rythmous-oi-prosfores-sto-hair-help/