Συμμαθήτριες, φίλες, εθελόντριες !

HAIR for HELP - Κυριακή Γιουβάνη - Θεσσαλονίκη

Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, η Κυριακή Γιουβάνη επισκέφθηκε το Επιστημονικό Κέντρο της Bergmann Kord Θεσσαλονίκης (Αδριανουπόλεως 20, Καλαμαριά), θέλοντας να προσθέσει το όνομά της στον κατάλογο των δωρητών μαλλιών για τους σκοπούς του «HAIR for HELP».
Η Κυριακή, πληροφορήθηκε για την κίνηση «HAIR for HELP» από «πρώτο χέρι», αφού ενημερώθηκε για τον σκοπό της δωρεάς από μία φίλη και συμμαθήτρια της η οποία έχει ήδη συμμετάσχει.
Έτσι, αποφάσισε να συμμετέχει στην κοινή προσπάθεια και χάρισε 20 εκατοστά από τα μαλλιά της, προκειμένου να κατασκευαστούν περούκες οι οποίες θα προσφερθούν σε άπορους συνανθρώπους μας που πάσχουν από καρκίνο ή αλωπεκία. 
Η πρωτοβουλία, εκτός των άλλων, έχει πολυεπίπεδη στόχευση, όπως η ανάδειξη του Εκπαιδευτικού χαρακτήρα.
Εξίσου σημαντικό με τη δωρεά μαλλιών, είναι η φιλοδοξία το «HAIR for HELP» να δημιουργήσει μια νέα γενιά εθελοντών.

«Σήμερα δωρίζουμε τα μαλλιά μας, αύριο προσφέρουμε αίμα για να σώσουμε μια ζωή, μεθαύριο γινόμαστε, συνειδητά, δωρητές οργάνων…»

Σχετικά Άρθρα

metamosxefsi malliwn bergmann kord 40 xronia - 002

40(-1) Χρόνια Bergmann Kord

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | Γιορτάσαμε τη συμπλήρωση 39 χρόνων συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά. "Ανοίξαμε" την αυλαία των 40 χρόνων Ομορφιάς Bergmann Kord.

Περισσότερα
Cats-Musical-Logo.jpg

CATS : Πίσω από τις κουίντες

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ |Η Bergmann Kord σε συνεργασία με τον διάσημο hair stylist Τρύφωνα Σαμαρά, επιμελήθηκαν την καταπληκτική «εικόνα» των ηθοποιών του θρυλικού μιούζικαλ «CATS».

Περισσότερα
HAIR for HELP - ARGOS2 - 2018 - INTRO

HAIR for HELP – Άργος 06/05/2018

HAIR FOR HELP |Το Άργος μας τίμησε με την πρόσκλησή του. Εμείς, με τη σειρά μας τιμήσαμε και προωθήσαμε την ιδέα του Εθελοντισμού σε άλλο ένα σημείο...

Περισσότερα

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Συμμαθήτριες, φίλες, εθελόντριες !
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/blog/symmathitries-files-ethelontries/