Spring Beauty Event

Ο Όμιλος εταιρειών Kord Group καλωσορίζει την Άνοιξη

Λαμπερές παρουσίες και πολύ κέφι στο «Spring Beauty Event» by Skin Center

IMG_0012
IMG_0030

Tην ευκαιρία να παρουσιάσει τις νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου Αισθητικής Δερματολογίας  Skin Center στα κεντρικά της γραφεία στο Χαλάνδρι είχε η Bergmann Kord στο πλαίσιο του Spring Beauty Event που διοργάνωσε την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018.

Σε αυτό παρευρέθηκαν σημαντικοί προσκεκλημένοι από το χώρο του καλλιτεχνικού κόσμου, των επιχειρήσεων, της Επικοινωνίας και της δημοσιογραφίας

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Πρόεδρος του Kord Group, Βασιλική Κορδερά και ο Γενικός Διευθυντής Βαρδής Κορδεράς υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους σε μια ξεχωριστή γιορτή υποδοχής της πιο όμορφης εποχής του χρόνου. Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν οι Άρτεμις Αστεριάδη, Κωνσταντίνος Κοροξενίδης, Βρισιήδα Ανδριώτου, Δημήτρης Στεργικός, Ρόζα Αρσενιάν, John Elegance, Νίκος Αποστολόπουλος, Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου, Μάκης Δάναλης, Πάρης Αμοργινός, Όλγα Καραβερβέρη, Νίνα Βλάχου, Λεωνίδας Μπαζίμας, Ρομπέρτο Τούλιας, Ρούλα Καρπουζλή, Δέσποινα Γαβαλά, Αμαλία Χατζιευθυμίου, Ιών Βαρουξκής, Τέντυ Γερουλάνου, Δέσποινα Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Κώστας Σόμμερ, Στέλιος Κωνσταντινίδης, Μαρία Βατοπούλου, Εβίτα Κουλμάση

Εντυπωσίασαν η ποιότητα και οι εγκαταστάσεις του Skin Center

Μετά την ξενάγηση και την ενημέρωσή τους από το καταρτισμένο Επιστημονικό προσωπικό της Bergmann Kord, οι συμμετέχοντες στο Spring Beauty Event εξέφρασαν τον εντυπωσιασμό τους από την ποιότητα των εγκαταστάσεων του Skin Center, τονίζοντας μεταξύ άλλων την θετική εντύπωση που τους δημιούργησε η επιστημονική κατάρτιση των στελεχών του Κέντρου, η φιλικότητα, αλλά και η υποδειγματική εξυπηρέτηση του προσωπικού.

Κάτι που ήρθε να επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά την μεγάλη έμφαση που δίνει διαχρονικά ο Όμιλος Εταιριών Kord Group στην εξυπηρέτηση των πελατών του.

Εξειδικευμένες, ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες από το Skin Center

Στις νέες εγκαταστάσεις του Skin Center οι άριστα κατηρτισμένοι και έμπειροι γιατροί του τομέα Κλινικής και Αισθητικής Δερματολογίας έχουν την δυνατότητα να παράσχουν στους πελάτες του, ιδιαίτερα εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως Αισθητική Δερματολογία, Laser Αποτρίχωση, Κρυολιπόλυση,  Αντιγήρανση, Botox, Υαλουρονικό Οξύ, Μεσοθεραπεία Προσώπου και Σώματος, Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας, Θεραπεία PRP, Χημικό Peeling, Κλινική Δερματολογία, Ακμή και Ουλές Ακμής, Νήματα PDO, Έλεγχος Σπίλων, Δερματοχειρουργική κ.α.

Λίγα λόγια για το Kord Group


Bergmann Kord

Η Bergmann Kord, μέλος του ομίλου Kord Group, αποτελεί την- πρώτη Κλινική Μαλλιών στην Ελλάδα, με έτος ίδρυσης το 1979. Σήμερα ξεπερνά τα σύνορα του εγχώριου «επιστημονικού κόσμου» και συνιστά ένα από τα κορυφαία Κέντρα για Μεταμόσχευση Μαλλιών, παγκοσμίως. Ως πιστοποιημένος Ιατρικός Οργανισμός, ακολουθεί Γερμανικά πρότυπα λειτουργίας και οργάνωσης, με στόχο την ολοκληρωμένη φροντίδα των μαλλιών. Έτσι, κατά την πολυετή πορεία της, δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην πρόληψη, τη θεραπεία και την επιστημονική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Επενδύοντας, με σταθερά βήματα, στην κλινική έρευνα, την καινοτομία και την τεχνογνωσία, παρέχει προηγμένες και αποτελεσματικές λύσεις, μέσω της εφαρμογής των πιο Σύγχρονων και Διεθνώς αναγνωρισμένων τεχνικών. Η πρώτη εγχώρια Εμφύτευση Μαλλιών πραγματοποιήθηκε στη Bergmann Kord. Έκτοτε και φτάνοντας έως σήμερα, το παγκόσμια αναγνωρισμένο Ιατρικό Επιτελείο της, έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 67.000 μεταμοσχεύσεις μαλλιών, με αισθητικά άρτια, φυσικά και μόνιμα αποτελέσματα. Σήμερα διατηρεί 7 κλινικές σε όλη την Ελλάδα, σε Αθήνα (δύο), Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ρόδο και Ηράκλειο.

Skin Center

Στο πλαίσιο της παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών αισθητικής και ευεξίας, το Kord Group λειτουργεί κέντρα Αισθητικής και Κλινικής Δερματολογίας, τα Skin Center, στις εγκαταστάσεις των οποίων  οι άριστα κατηρτισμένοι και έμπειροι γιατροί – Δερματολόγοι έχουν την δυνατότητα να παράσχουν στους πελάτες του ιδιαίτερα εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως Αισθητική Δερματολογία, Laser Αποτρίχωση, Κρυολιπόλυση,  Αντιγήρανση, Botox, Υαλουρονικό Οξύ, Μεσοθεραπεία Προσώπου και Σώματος, Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας, Θεραπεία PRP, Χημικό Peeling, Κλινική Δερματολογία, Ακμή και Ουλές Ακμής, Νήματα PDO, Έλεγχος Σπίλων, Δερματοχειρουργική κ.α.

Kurland Spa

Τέλος, στο Kord Group ανήκoυν και τα Kurland Spa, τα οποία βρίσκονται στο κεντρικό κτίριο του Ομίλου, στη Λεωφόρο Κηφισίας 348, στο Χαλάνδρι (ακριβώς απέναντι από το Νοσοκομείο «Υγεία») και δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν ολιστικές υπηρεσίες wellness και περιποίησης για το σώμα και το πρόσωπο. Στα Kurland Spa προσφέρεται μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, όπως θεραπείες προσώπου και σώματος, μασάζ, ατομικό spa, spa για ζευγάρια, spa για άνδρες, day spa, μανικιούρ, πεντικιούρ, hair spa και υπηρεσίες κομμωτηρίου. Ακόμη, προσφέρονται πακέτα προσφορών, για δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα, εταιρική επιβράβευση, bachelor parties, γενέθλια, γιορτές και επετείους.

Περισσότερες πληροφορίες για το Kord Group και τις επιμέρους δραστηριότητές του (Bergmann Kord, Skin Center, Kurland Spa) στα www.kord.grwww.laserapotrixosis.skincenter.gr –  www.cryolipolysis.skincenter.gr  – www.kurland.gr και στο τηλ. 210 – 68 28 888.

Διευθύνσεις Επιστημονικών Κέντρων :

* Αθήνα (Κεντρικά) : Λεωφ. Κηφισίας 348 (Έναντι Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ»), Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα,
Τηλ.: 210 68 28 888

* Αθήνα : Λεωφ. Συγγρού 203, Τ.Κ. 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Τηλ.: 210 93 11 111

* Θεσσαλονίκη : Αδριανουπόλεως 20 & Αιγαίου, Τ.Κ. 551 33 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310 45 85 55

* Πάτρα : Αγίου Ανδρέου 111, Τ.Κ. 262 21 Πάτρα, Τηλ.: 2610 42 45 45

* Λάρισα : Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα (Κεντρική Πλατεία Λάρισας), Τ.Κ. 412 22 Λάρισα, Τηλ.: 2410 66 00 90

* Ηράκλειο : Γεωργ. Παπανδρέου & Δρακοντοπούλου 49, Τ.Κ. 713 06 Ηράκλειο, Κρήτη, Τηλ.: 2810 34 20 65

* Ρόδος : Καναδά 73 (Πλατεία Αγ. Νικολάου), Τ.Κ. 851 00 Ρόδος, Τηλ.: 22410 78 302

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη

Σχετικά Άρθρα

metamosxefsi malliwn bergmann kord 40 xronia - 002

40(-1) Χρόνια Bergmann Kord

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | Γιορτάσαμε τη συμπλήρωση 39 χρόνων συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά. "Ανοίξαμε" την αυλαία των 40 χρόνων Ομορφιάς Bergmann Kord.

Περισσότερα
Cats-Musical-Logo.jpg

CATS : Πίσω από τις κουίντες

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ |Η Bergmann Kord σε συνεργασία με τον διάσημο hair stylist Τρύφωνα Σαμαρά, επιμελήθηκαν την καταπληκτική «εικόνα» των ηθοποιών του θρυλικού μιούζικαλ «CATS».

Περισσότερα
HAIR for HELP - ARGOS2 - 2018 - INTRO

HAIR for HELP – Άργος 06/05/2018

HAIR FOR HELP |Το Άργος μας τίμησε με την πρόσκλησή του. Εμείς, με τη σειρά μας τιμήσαμε και προωθήσαμε την ιδέα του Εθελοντισμού σε άλλο ένα σημείο...

Περισσότερα

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Spring Beauty Event
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/blog/spring-beauty-event/