«… Προς πάσαν ωφέλειαν επιτήδειον»

Αγιασμός Bergmann Kord 2017

Σε μια σεμνή τελετή και ιδιαίτερα «ζεστή» ατμόσφαιρα μεταξύ εργαζομένων, πελατών και φίλων, τελέστηκε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Bergmann Kord, στο Χαλάνδρι (Λεωφ. Κηφισίας 348, έναντι Νοσοκ. Υγεία), ο καθιερωμένος Ετήσιος Αγιασμός, με την ευκαιρία της έναρξης της Nέας Xρονιάς.

Στο ευχάριστο αυτό κλίμα, η Πρόεδρος του Ομίλου Kord Group, κα. Βασιλική Κορδερά, αντάλλαξε με τους παρευρισκομένους, αγκαλιές, φιλιά και εγκάρδιες ευχές, για μια χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία, ελπίδα και δημιουργικότητα.

Οριοθέτησε, μάλιστα, τις προσδοκίες του Ομίλου για το Νέο Έτος.

Συγκεκριμένα ανέφερε, με την μορφή δέσμευσης, την διάθεση των απαραιτήτων πόρων, υλικών και μη, για ακόμη μεγαλύτερη επιστημονική και τεχνολογική εξέλιξη, αλλά και ουσιαστική συνεισφορά, μέσα από ενέργειες Κοινωνικής Αλληλεγγύης, για τους Συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ήταν ο ιδανικότερος τρόπος για να ξεκινήσει το 2017 με Ευλογία, Αγάπη και πολλά Χαμόγελα, ανάμεσα σε υπέροχους ανθρώπους!

Αγιασμός Bergmann Kord 2017

Αγιασμός Bergmann Kord 2017
Αγιασμός Bergmann Kord 2017
Αγιασμός Bergmann Kord 2017
Αγιασμός Bergmann Kord 2017

Σχετικά Άρθρα

metamosxefsi malliwn bergmann kord 40 xronia - 002

40(-1) Χρόνια Bergmann Kord

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | Γιορτάσαμε τη συμπλήρωση 39 χρόνων συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά. "Ανοίξαμε" την αυλαία των 40 χρόνων Ομορφιάς Bergmann Kord.

Περισσότερα
Cats-Musical-Logo.jpg

CATS : Πίσω από τις κουίντες

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ |Η Bergmann Kord σε συνεργασία με τον διάσημο hair stylist Τρύφωνα Σαμαρά, επιμελήθηκαν την καταπληκτική «εικόνα» των ηθοποιών του θρυλικού μιούζικαλ «CATS».

Περισσότερα

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: «… Προς πάσαν ωφέλειαν επιτήδειον»
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/blog/pros-pasan-ofeleian-epitideion/