Προεδρεύουσα και στις βραβεύσεις … !

Βράβευση Bergmann Kord από το

Άλλη μια σπουδαία διάκριση για την Πρόεδρο της Bergmann Kord, κα. Βασιλική Κορδερά, στο πρόσωπο της οποίας βραβεύτηκε η συνολική προσφορά του Ομίλου Ιατρικών Εταιρειών ‘Kord Group’,  στην έναρξη μιας πολλά υποσχόμενης και δημιουργικής χρονιάς.
Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017, στο ξενοδοχείο ‘ΑΣΤΗΡ’, στην Πάτρα, η Πρόεδρος κα. Λιολιώ Κολυπέρα, εκπροσωπούσα τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, «Άλμα Ζωής», Ν. Αχαϊας, απένειμε τιμητική πλακέτα, για την μέχρι τώρα Κοινωνική Προσφορά των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord, με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου !
Τα παρακάτω λόγια της κας. Κολυπέρα, ήταν πραγματικά συγκινητικά και η βράβευση των εκπροσώπων της Bergmann Kord, στη συγκέντρωση, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη Διοίκηση και το Προσωπικό της.
«Επιθυμούμε και σχεδιάζουμε αυτή η βραδιά να εξελιχθεί σε μια ξεχωριστή στιγμή για ιδιαίτερους και εξαιρετικούς ανθρώπους.


Οι πράξεις σας, που  μαρτυρούν την ποιότητα του ανθρώπου, του ευαίσθητου Ανθρώπου, που διακατέχεται από γενναιόδωρα συναισθήματα και κοινωνική ευθύνη, σας κατατάσσουν δικαιωματικά ως έναν από αυτούς».
Ευχαριστούμε το «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» για την συγκινητική του κίνηση και υποσχόμαστε, ως αντίδωρο, περισσότερα Έργα προς την κατεύθυνση της απάλυνσης του ανθρώπινου πόνου.
Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες Κοινωνικού Περιεχομένου της Bergmann Kord στην Πάτρα, εδώ & εδώ
Βράβευση Bergmann Kord από το
Βράβευση Bergmann Kord από το
Βράβευση Bergmann Kord από το
Βράβευση Bergmann Kord από το

Σχετικά Άρθρα

metamosxefsi malliwn bergmann kord 40 xronia - 002

40(-1) Χρόνια Bergmann Kord

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | Γιορτάσαμε τη συμπλήρωση 39 χρόνων συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά. "Ανοίξαμε" την αυλαία των 40 χρόνων Ομορφιάς Bergmann Kord.

Περισσότερα
Cats-Musical-Logo.jpg

CATS : Πίσω από τις κουίντες

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ |Η Bergmann Kord σε συνεργασία με τον διάσημο hair stylist Τρύφωνα Σαμαρά, επιμελήθηκαν την καταπληκτική «εικόνα» των ηθοποιών του θρυλικού μιούζικαλ «CATS».

Περισσότερα

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Προεδρεύουσα και στις βραβεύσεις … !
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/blog/proedrevousa-kai-stis-vravefseis/