Οι Καρντασίνες «γράφουν» την Προσφορά με … Κάπα !

HOPE for HAIR - Θεσσαλονίκη

Κάπα Βερώνη, Καλαμά Δανάη. Οι νεαρές Σαλονικιές, οι οποίες πριν λίγες ημέρες προσήλθαν στο Επιστημονικό Κέντρο της Bergmann Kord Θεσσαλονίκης (Αδριανουπόλεως 20, Καλαμαριά) και προσέθεσαν τα ονόματά τους στον κατάλογο των δωρητών ποσότητας μαλλιών για τους σκοπούς του «HOPE for HAIR».
Το ίδιο χαμόγελο, η ίδια πρόσχαρη διάθεση, το ίδιο πάθος για προσφορά στον συνάνθρωπο. 
Η απόφαση και η τελική επιλογή, προσωπική υπόθεση της κάθε μίας. 
Οι δεσποινίδες Βερώνη και Καλαμά με την κίνησή τους συμβάλλουν στην μετατροπή του «κινήματος» «HOPE for HAIR» σε χειροπιαστή ελπίδα για τα παιδιά απόρων οικογενειών που πάσχουν από καρκίνο ή αλωπεκία.
Συμβάλλουν με την προσφορά τους στην αντιμετώπιση πρόσκαιρων ή μακροχρόνιων καταστάσεων οι οποίες επιβαρύνουν την ψυχολογία των μικρών, πασχόντων φίλων μας.  
Μέσω της πρωτοβουλίας «HOPE for HAIR» δωρίζονται μαλλιά προκειμένου να κατασκευαστούν περούκες παθήσεων οι οποίες στη συνέχεια παρέχονται, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, σε αυτά τα παιδιά.

Σχετικά Άρθρα

metamosxefsi malliwn bergmann kord 40 xronia - 002

40(-1) Χρόνια Bergmann Kord

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | Γιορτάσαμε τη συμπλήρωση 39 χρόνων συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά. "Ανοίξαμε" την αυλαία των 40 χρόνων Ομορφιάς Bergmann Kord.

Περισσότερα
Cats-Musical-Logo.jpg

CATS : Πίσω από τις κουίντες

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ |Η Bergmann Kord σε συνεργασία με τον διάσημο hair stylist Τρύφωνα Σαμαρά, επιμελήθηκαν την καταπληκτική «εικόνα» των ηθοποιών του θρυλικού μιούζικαλ «CATS».

Περισσότερα

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Οι Καρντασίνες «γράφουν» την Προσφορά με … Κάπα !
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/blog/oi-karntasines-grafoun-tin-prosfora-kapa/