Νηπίων αγωγός και … Άνθρωπος !

HAIR for HELP - ΔΕΛΛΙΟΥ ΣΟΦΙΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ένα δώρο … καρδιάς από την Κυρία Σοφία Δελλίου στον Νέο Χρόνο …
Η Σοφία είναι νηπιαγωγός και – ως εκ τούτου – ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν στα παιδία και στην Κοινωνική Αλληλεγγύη.
Μόλις πληροφορήθηκε από μια φίλη της, ότι η Κίνηση «HAIR for HELP» αφορά σε μια διαδικασία στήριξης των άπορων Συνανθρώπων μας που νοσούν, η απόφασή της ήταν άμεση!
Λίγες ημέρες πρίν την έλευση του 2017, επισκέφθηκε τη Κλινική Μαλλιών Bergmann Kord Θεσσαλονίκης (Ανδριανουπόλεως 20 & Αιγαίου, Καλαμαριά) και πρόσθεσε – και εκείνη – το όνομά της στον κατάλογο των Δωρητών Μαλλιών, για τη Πρωτοβουλία «HAIR for HELP»
HAIR for HELP - ΔΕΛΛΙΟΥ ΣΟΦΙΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η Κίνηση ενθαρρύνει εθελοντές να προσφέρουν τα μαλλιά τους, με σκοπό να κατασκευαστούν περούκες παθήσεων που θα διατεθούν σε άπορους, Ογκολογικούς Ασθενείς και πάσχοντες από Αλωπεκία, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Μια Ανθρωπιστική πράξη, που προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη και χαρίζει χαμόγελα και αισιοδοξία για το τελικό, θετικό αποτέλεσμα του … Αγώνα Ζωής !

Σχετικά Άρθρα

metamosxefsi malliwn bergmann kord 40 xronia - 002

40(-1) Χρόνια Bergmann Kord

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | Γιορτάσαμε τη συμπλήρωση 39 χρόνων συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά. "Ανοίξαμε" την αυλαία των 40 χρόνων Ομορφιάς Bergmann Kord.

Περισσότερα
Cats-Musical-Logo.jpg

CATS : Πίσω από τις κουίντες

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ |Η Bergmann Kord σε συνεργασία με τον διάσημο hair stylist Τρύφωνα Σαμαρά, επιμελήθηκαν την καταπληκτική «εικόνα» των ηθοποιών του θρυλικού μιούζικαλ «CATS».

Περισσότερα
HAIR for HELP - ARGOS2 - 2018 - INTRO

HAIR for HELP – Άργος 06/05/2018

HAIR FOR HELP |Το Άργος μας τίμησε με την πρόσκλησή του. Εμείς, με τη σειρά μας τιμήσαμε και προωθήσαμε την ιδέα του Εθελοντισμού σε άλλο ένα σημείο...

Περισσότερα

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Νηπίων αγωγός και ... Άνθρωπος !
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/blog/nipion-agogos-kai-anthropos/