Νέα «ψήφος αγάπης» στον Συνάνθρωπο !

Μαίρη Μαλιάρα - HAIR for HELP

Το Σάββατο στις 11 Μαρτίου 2017, η γλυκιά Μαίρη Μαλιάρα, μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου, επισκέφτηκε την Κλινική Μαλλιών Bergmann Kord, στο Χαλάνδρι (Λεωφ. Κηφισίας 348, 152 33 (έναντι νοσοκ. «ΥΓΕΙΑ»).
Συνοδευόμενη από τη μητέρα της και τη μικρότερη αδελφούλα της, δώρισε 20 εκατοστά από τα μαλλιά της, για τους σκοπούς της Πρωτοβουλίας «HAIR for HELP», συμμετέχοντας κι εκείνη ενεργά στην διαδικασία στήριξης των Συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη !
Σκοπός της δωρεάς της μικρή μας φίλης είναι, τα μαλλιά της  να χρησιμοποιηθούν καταλλήλως από τους ειδικούς της Bergmann Kord, για την κατασκευή περουκών παθήσεων, οι οποίες στη συνέχεια παρέχονται, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, σε άπορους, πάσχοντες Συνανθρώπους μας.
Κυρίαρχος στόχος του «HAIR for HELP» είναι, πρωτίστως, η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση, καθώς και η αύξηση της συμμετοχής του κόσμου, και ιδιαιτέρως των παιδιών, σε αντίστοιχες πράξεις Κοινωνικής Συνεισφοράς, δημιουργώντας έτσι μια νέα Γενιά Εθελοντών!


Μαίρη Μαλιάρα - HAIR for HELP

Σχετικά Άρθρα

Είπαν για εμάς

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | Άποψεις-Γνώμες-Εμπειρίες-Σχόλια Επωνύμων και Συνεργατών για τις Επιχειρηματικές Δραστηριότητες της Bergmann Kord.

Περισσότερα
 Οι Καλοκαιρινές μας Διακοπές ! Ποιες μέρες δεν θα είμαστε μαζί. Ενημερωθείτε ΕΔΩ          Οι Καλοκαιρινές μας Διακοπές ! Ποιες μέρες δεν θα είμαστε μαζί. Ενημερωθείτε ΕΔΩ          Οι Καλοκαιρινές μας Διακοπές ! Ποιες μέρες δεν θα είμαστε μαζί. Ενημερωθείτε ΕΔΩ          Οι Καλοκαιρινές μας Διακοπές ! Ποιες μέρες δεν θα είμαστε μαζί. Ενημερωθείτε ΕΔΩ          Οι Καλοκαιρινές μας Διακοπές ! Ποιες μέρες δεν θα είμαστε μαζί. Ενημερωθείτε ΕΔΩ          Οι Καλοκαιρινές μας Διακοπές ! Ποιες μέρες δεν θα είμαστε μαζί. Ενημερωθείτε ΕΔΩ   

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Νέα «ψήφος αγάπης» στον Συνάνθρωπο !
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/blog/nea-psifos-agapis-ston-synanthropo/