Νέα «ψήφος αγάπης» στον Συνάνθρωπο !

Μαίρη Μαλιάρα - HAIR for HELP

Το Σάββατο στις 11 Μαρτίου 2017, η γλυκιά Μαίρη Μαλιάρα, μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου, επισκέφτηκε την Κλινική Μαλλιών Bergmann Kord, στο Χαλάνδρι (Λεωφ. Κηφισίας 348, 152 33 (έναντι νοσοκ. «ΥΓΕΙΑ»).
Συνοδευόμενη από τη μητέρα της και τη μικρότερη αδελφούλα της, δώρισε 20 εκατοστά από τα μαλλιά της, για τους σκοπούς της Πρωτοβουλίας «HAIR for HELP», συμμετέχοντας κι εκείνη ενεργά στην διαδικασία στήριξης των Συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη !
Σκοπός της δωρεάς της μικρή μας φίλης είναι, τα μαλλιά της  να χρησιμοποιηθούν καταλλήλως από τους ειδικούς της Bergmann Kord, για την κατασκευή περουκών παθήσεων, οι οποίες στη συνέχεια παρέχονται, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, σε άπορους, πάσχοντες Συνανθρώπους μας.
Κυρίαρχος στόχος του «HAIR for HELP» είναι, πρωτίστως, η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση, καθώς και η αύξηση της συμμετοχής του κόσμου, και ιδιαιτέρως των παιδιών, σε αντίστοιχες πράξεις Κοινωνικής Συνεισφοράς, δημιουργώντας έτσι μια νέα Γενιά Εθελοντών!


Μαίρη Μαλιάρα - HAIR for HELP

Σχετικά Άρθρα

metamosxefsi malliwn bergmann kord 40 xronia - 002

40(-1) Χρόνια Bergmann Kord

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | Γιορτάσαμε τη συμπλήρωση 39 χρόνων συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά. "Ανοίξαμε" την αυλαία των 40 χρόνων Ομορφιάς Bergmann Kord.

Περισσότερα
Cats-Musical-Logo.jpg

CATS : Πίσω από τις κουίντες

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ |Η Bergmann Kord σε συνεργασία με τον διάσημο hair stylist Τρύφωνα Σαμαρά, επιμελήθηκαν την καταπληκτική «εικόνα» των ηθοποιών του θρυλικού μιούζικαλ «CATS».

Περισσότερα

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Νέα «ψήφος αγάπης» στον Συνάνθρωπο !
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/blog/nea-psifos-agapis-ston-synanthropo/