Μια κίνηση Αλληλεγγύης… «εκ των έσω» !

HAIR for HELP - Ταγανίδου Μαρία - Bergmann Kord Θεσσαλονίκης

Η 10χρονη Μαρία Ταϊγανίδου πληροφορήθηκε για την κίνηση «HAIR for HELP» από… «πρώτο χέρι».

Η εξιστόρηση Δωρεών Μαλλιών από Εθελοντές κάθε φύλου και ηλικίας, από την αγαπημένη της θεία και νοσηλεύτρια της Κλινικής Μαλλιών Bergmann Kord Θεσσαλονίκης, κυρία Στογιαννίδου Ευαγγελία, αποτέλεσαν για εκείνη την αρχική ‘έμπνευση’.

Ως εκ τούτου η απόφαση για τη Μαρία ήταν προδιαγεγραμμένη.

Τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017, προσήλθε στο Επιστημονικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης (Αδριανουπόλεως 20 & Αιγαίου, Καλαμαριά), με σκοπό να συνεισφέρει και εκείνη την απαραίτητη ποσότητα από τα μαλλιά της για τους σκοπούς της Πρωτοβουλίας «HAIR for HELP», ώστε να κατασκευαστούν ιατρικές περούκες παθήσεων, οι οποίες προσφέρονται, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, σε άπορους Συνανθρώπους μας που νοσούν.

Με τον τρόπο αυτό, άλλο ένα μέλος προστέθηκε στη μεγάλη λίστα των υποστηρικτών του «HAIR for HELP», όπου κάθε ένας ξεχωριστά συνιστά ισχυρό «κρίκο» Προσφοράς Έργου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Διαβάστε περισσότερα για το «HAIR for HELP» πατώντας εδώ

Σχετικά Άρθρα

metamosxefsi malliwn bergmann kord 40 xronia - 002

40(-1) Χρόνια Bergmann Kord

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | Γιορτάσαμε τη συμπλήρωση 39 χρόνων συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά. "Ανοίξαμε" την αυλαία των 40 χρόνων Ομορφιάς Bergmann Kord.

Περισσότερα
Cats-Musical-Logo.jpg

CATS : Πίσω από τις κουίντες

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ |Η Bergmann Kord σε συνεργασία με τον διάσημο hair stylist Τρύφωνα Σαμαρά, επιμελήθηκαν την καταπληκτική «εικόνα» των ηθοποιών του θρυλικού μιούζικαλ «CATS».

Περισσότερα
HAIR for HELP - ARGOS2 - 2018 - INTRO

HAIR for HELP – Άργος 06/05/2018

HAIR FOR HELP |Το Άργος μας τίμησε με την πρόσκλησή του. Εμείς, με τη σειρά μας τιμήσαμε και προωθήσαμε την ιδέα του Εθελοντισμού σε άλλο ένα σημείο...

Περισσότερα

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Μια κίνηση Αλληλεγγύης… «εκ των έσω» !
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/blog/mia-kinisi-allilengyis-ek-ton-eso/