Ένα Χρόνο … Νεώτερη !

Πλήθος κόσμου στα γενέθλια της Βασιλικής Κορδερά, Προέδρου της Bergmann Kord

metamosxefsi-malliwn-bergmann-kord-genethlia-kiki-191109-text-photo-001

Μια όμορφη εορταστική βραδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν φίλοι, συνεργάτες και στελέχη της Bergmann Kord το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, προσκεκλημένοι της Βασιλικής Κορδερά, Προέδρου της Κλινικής Μαλλιών, για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα γενέθλια της ίδιας.

Υψηλοί προσκεκλημένοι από τη Γερμανία

Η γιορτή για τα γενέθλια της ιδρύτριας της Bergmann Kord έγινε στο εστιατόριο «Οι γεύσεις του Διογένη» και συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, ο οποίος κατέκλυσε τον χώρο για να ευχηθεί από κοντά τα χρόνια πολλά στην ίδια.
Μάλιστα, υπήρχαν επίτιμοι προσκεκλημένοι και από την Γερμανία, μεταξύ των οποίων ήταν οι Klaus Miller και Faik Unuvar, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής αντίστοιχα της Bergmann Γερμανίας.

Παρόντες επιχειρηματίες, Ιατροί, Καλλιτέχνες, Δημοσιογράφοι και ανώτατα Στελέχη Επιχειρήσεων

Όσον αφορά στους υπόλοιπους προσκεκλημένους, την Βασιλική Κορδερά τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων η Ξένια Κούρτογλου, Πρόεδρος της Focus Bari, η ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν, η γνωστή κοσμικογράφος Νίνα Βλάχου, οι πλαστικοί χειρουργοί Βαγγέλης Μπελώνιας και Γιάννης Ράπτης, ο γυναικολόγος Αντώνης Βλαχούσης, η Ρένα Βασιλάκη, Πρόεδρος των Αθηναϊδων, η σχεδιάστρια μόδας Όλγα Καραβερβέρη, η Αμαλία Χατζηευθυμίου, Advertising Manager του Αntenna Group, oι δημοσιογράφοι Στέλλα Παπαδάκη, Ανθή Αγγελοπούλου, Μαρία Λεμονιά, Δημήτρης Κορδεράς.

«Επιχειρείν αποτελεσματικό και κοινωνικά υπεύθυνο»

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς ήταν η κοπή της τούρτας γενεθλίων της Βασιλικής Κορδερά υπό τους ήχους της ορχήστρας, το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων, αλλά και η συγκίνηση της Προέδρου της Bergmann Kord για τις θερμές ευχές που δέχονταν καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

«Είμαι πολύ συγκινημένη απόψε που βρίσκομαι ανάμεσα σε αγαπημένους φίλους και συνεργάτες και δέχομαι από αυτούς, από εσάς, τόσο θερμές και ειλικρινείς ευχές» ανέφερε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό της, λίγο μετά την κοπή της τούρτας γενεθλίων.

Και συνέχισε: «Η παρουσία σας εδώ απόψε μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε και εγώ και η Bergmann Kord την μεγάλη προσπάθεια να προσφέρουμε όχι απλά υπηρεσίες μεταμόσχευσης μαλλιών και καταπολέμησης της τριχόπτωσης, αλλά μια ολοκληρωμένη εμπειρία που θέτει πάνω από όλα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Σας ευχαριστώ θερμά που με στηρίζετε τόσα χρόνια τώρα και σας διαβεβαιώ ότι θα συνεχίσουμε και εγώ και οι συνεργάτες μου στην ίδια κατεύθυνση της προσφοράς μας στον άνθρωπο, αποδεικνύοντας καθημερινά ότι όταν υπάρχει βούληση, το επιχειρείν μπορεί να είναι και αποτελεσματικό, αλλά και κοινωνικά υπεύθυνο».

Η εκδήλωση εξελίχθηκε μέσα σε μια ιδιαίτερα ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα, ενώ ολοκληρώθηκε με χορό και γλέντι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Διευθύνσεις Επιστημονικών Κέντρων BERGMANN KORD :

* Αθήνα (Κεντρικά) : Λεωφ. Κηφισίας 348 (Έναντι Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ»), Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα,
Τηλ.: 210 68 28 888

* Αθήνα : Λεωφ. Συγγρού 203, Τ.Κ. 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Τηλ.: 210 93 11 111

* Θεσσαλονίκη : Αδριανουπόλεως 20 & Αιγαίου, Τ.Κ. 551 33 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310 45 85 55

* Πάτρα : Αγίου Ανδρέου 111, Τ.Κ. 262 21 Πάτρα, Τηλ.: 2610 42 45 45

* Λάρισα : Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα (Κεντρική Πλατεία Λάρισας), Τ.Κ. 412 22 Λάρισα, Τηλ.: 2410 66 00 90

* Ηράκλειο : Γεωργ. Παπανδρέου & Δρακοντοπούλου 49, Τ.Κ. 713 06 Ηράκλειο, Κρήτη, Τηλ.: 2810 34 20 65

* Ρόδος : Καναδά 73 (Πλατεία Αγ. Νικολάου), Τ.Κ. 851 00 Ρόδος, Τηλ.: 22410 78 302

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη

Σχετικά Άρθρα