Ξεκάθαρη Επιλογή: Μόνο Ελλάδα & μόνο Bergmann Kord !

Η αναμφισβήτητη εμπιστοσύνη από τη Γερμανία, στην  τεχνογνωσία της Bergmann Kord, φέρνει έναν ακόμη ενδιαφερόμενο για Μεταμόσχευση Μαλλιών στην Ελλάδα !
Ο κος. Harald Κ., επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις στο Χαλάνδρι και συγκεκριμένα την κορυφαία Κλινική Μαλλιών Bergmann Kord, μέλος του Ομίλου Ιατρικών Εταιρειών Kord Group.
Η επισταμένη διαδικτυακή – και όχι μόνο – έρευνα, στην χώρα του, αλλά και σε άλλες, γνωστές στον τομέα της αποκατάστασης μαλλιών, τον οδήγησε στην Ελλάδα και την νούμερο 1, σε θέματα Τριχόπτωσης, Κλινική Bergmann Kord, όπως ο ίδιος ανέφερε.
Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο, παρελήφθη προσωπικά από υπεύθυνο εκπρόσωπο του Επιστημονικού Κέντρου.
Μόλις κατέφθασε στη Bergmann Kord Χαλανδρίου, πραγματοποιήθηκε, και από κοντά, εμπεριστατωμένη ενημέρωση και η τελική επιλογή της κατάλληλης, για τη δική του περίπτωση, μεθόδου Μεταμόσχευσης Μαλλιών. Η τεχνική FUT (Strip) επιλέχθηκε και εφαρμόστηκε με εξαιρετική επιτυχία.
Μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης, διεξήχθη και, συμπληρωματική της Μεταμόσχευσης, Θεραπεία PRP, για ενίσχυση του αποτελέσματος.
Την επόμενη μέρα, ο κος. Harald K. επισκέφτηκε και πάλι την Κλινική, ώστε να λάβει εξειδικευμένη μετεγχειρητική φροντίδα, όπως περιποίηση και λούσιμο των νέων μαλλιών, καθώς και να γίνει ο απαραίτητος Ιατρικός επανέλεγχος. 
Η συνολική εμπειρία, της διαδικασίας και του προγραμματισμού του ταξιδιού, χαρακτηρίστηκαν από τον ίδιο : « SUPER »!
Η γεμάτη ευχαρίστηση «ατμόσφαιρα» και η απόλυτη ικανοποίηση στα μάτια του κυρίου Harald K., αποτελούν παράγοντες που ενισχύουν ακόμη περισσότερο τα κίνητρα για επιστημονική εξέλιξη και ανθρώπινη αντιμετώπιση, στις Κλινικές Μαλλιών Bergmann Kord, σε όλη την Ελλάδα.
ή
Στο τηλέφωνο 21 0680 1301

Σχετικά Άρθρα

metamosxefsi malliwn bergmann kord 40 xronia - 002

40(-1) Χρόνια Bergmann Kord

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | Γιορτάσαμε τη συμπλήρωση 39 χρόνων συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά. "Ανοίξαμε" την αυλαία των 40 χρόνων Ομορφιάς Bergmann Kord.

Περισσότερα
Cats-Musical-Logo.jpg

CATS : Πίσω από τις κουίντες

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ |Η Bergmann Kord σε συνεργασία με τον διάσημο hair stylist Τρύφωνα Σαμαρά, επιμελήθηκαν την καταπληκτική «εικόνα» των ηθοποιών του θρυλικού μιούζικαλ «CATS».

Περισσότερα

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Ξεκάθαρη Επιλογή: Μόνο Ελλάδα & μόνο Bergmann Kord !
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/blog/ksekathari-epilogi-mono-ellada-mono-bergmann-kord/