Καλωσορίζουμε τον Hair Stylist Ioannis Makridis στους πρωτεργάτες της κίνησης «HOPE for HAIR»

HOPE for HAIR - Κομμωτήριο  HOPE for HAIR - Κομμωτήριο
Η Bergmann Kord στο πλαίσιο της ηγετικής της λειτουργίας στην παροχή υπηρεσιών στο χώρο της μεταμόσχευσης μαλλιών επιδεικνύει, μεταξύ άλλων, ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν στην ευρύτερη κοινωνία με κορωνίδα το «HOPE for HAIR». 
Μια κίνηση που ενστερνίζεται και ταυτόχρονα καλλιεργεί ιδιαίτερες αξίες, όπως η αλληλεγγύη, η δικαιοσύνη, η ανιδιοτέλεια και η κοινωνική συμμετοχή.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ενθαρρύνει εθελοντές να προσφέρουν τα μαλλιά τους προκειμένου να κατασκευαστούν περούκες παθήσεων οι οποίες θα δωριθούν σε παιδιά που ανήκουν σε άπορες οικογένειες και πάσχουν από καρκίνο, αλωπεκία κ.λπ. 
Η οικογένεια του «HOPE for HAIR» μεγαλώνει με το κομμωτήριο «Ioannis Makridis» και πρωτεργάτη τον ιδιοκτήτη κ. Ιωάννη Μακρίδη, τον οποίο καλωσορίζουμε στη χορεία των συμμετεχόντων στη κίνηση με την πεποίθηση ότι τα… παιδοχαμόγελα για τα επερχόμενα χρόνια θα είναι περισσότερα και εντονότερα.
Συμμετοχές όπως αυτή ενδυναμώνουν τις προσπάθειες της Bergmann Kord ώστε να εκπονηθούν τα σχέδια της εταιρίας αναφορικά με την κίνηση «HOPE for HAIR», η οποία έχει σαν μοναδικό στόχο να «χαρίσει Παιδοχαμόγελα» σε ασθενή παιδιά απόρων οικογενειών. 
Η Bergmann Kord σκοπεύει να συνεχίσει δυναμικά την εξάπλωση της πρωτοβουλίας «HOPE for HAIR». 
Στόχος της κλινικής είναι, πρωτίστως, να ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει, καθώς και να αυξήσει τη συμμετοχή του κόσμου σε αντίστοιχες κινήσεις κοινωνικής συνεισφοράς. 

Σχετικά Άρθρα

metamosxefsi malliwn bergmann kord 40 xronia - 002

40(-1) Χρόνια Bergmann Kord

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | Γιορτάσαμε τη συμπλήρωση 39 χρόνων συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά. "Ανοίξαμε" την αυλαία των 40 χρόνων Ομορφιάς Bergmann Kord.

Περισσότερα
Cats-Musical-Logo.jpg

CATS : Πίσω από τις κουίντες

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ |Η Bergmann Kord σε συνεργασία με τον διάσημο hair stylist Τρύφωνα Σαμαρά, επιμελήθηκαν την καταπληκτική «εικόνα» των ηθοποιών του θρυλικού μιούζικαλ «CATS».

Περισσότερα

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Καλωσορίζουμε τον Hair Stylist Ioannis Makridis στους πρωτεργάτες της κίνησης «HOPE for HAIR»
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/blog/kalosorizoume-ton-hair-stylist-ioannis-makridis-stous-protergates-tis-kinisis-hope-hair/