Και οι Γάλλοι «ψηφίζουν» Bergmann Kord !

Τα χαμόγελα ικανοποίησης, αποτελούν για την Bergmann Kord την καλύτερη ανταμοιβή και αναγνώριση της δουλειάς της, ιδιαιτέρως δε όταν τα χαρίζουν ενδιαφερόμενοι από το εξωτερικό.
Τα χαμόγελα αυτά της φωτογραφίας, «προέρχονται» από … Γαλλία. Ανήκουν στον κ. Gregory Wadel, έναν ακόμη ευχαριστημένο ενδιαφερόμενο, που προχώρησε σε Μεταμόσχευση Μαλλιών, με τη σύγχρονη μέθοδο FUE !
Για το Aνθρώπινο Δυναμικό της Bergmann Kord, η ικανοποίηση αυτή οφείλεται, σε όλο το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών των Κλινικών Μαλλιών της.
Αποτελεί ένδειξη της πολυετούς εμπειρίας της και κατατάσει την χώρα μας σε υψηλές θέσεις επιλογής ως προορισμό, στο πλαίσιο του Ιατρικού Τουρισμού,  στον οποίο η Bergmann Kord δηλώνει δυναμικά το παρών.
Ως πρωτοπόρος στον τομέα της αποκατάστασης μαλλιών, κατέχει απόλυτη εξειδίκευση πάνω στο θέμα της αντιμετώπισης της Τριχόπτωσης, εφαρμόζοντας εξειδικευμένες θεραπείες και τις πιο καινοτόμες μεθόδους Μεταμόσχευσης Μαλλιών.
Επιπλέον, η κατάρτιση των Επιστημονικών Επιτελείων της,  πάνω στις νέες τεχνολογίες και εξελιγμένες τεχνικές, αποτελεί μια αδιάκοπη διαδικασία. Με αυτόν τον τρόπο, είναι σε θέση να αναδείξει, σε διεθνές επίπεδο, το υψηλό επιστημονικό της υπόβαθρο.
Ο άψογος συντονισμός των σχετικών με το ταξίδι ενεργειών, του εκάστοτε ενδιαφερόμενου από το εξωτερικό και οι  ιατρικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των ιδιαίτερων του αναγκών του, τόσο στο Ιατρικό όσο και στο Τουριστικό επίπεδο !
Η αναγνωρισμένη κατάρτιση και τα  αποδεδειγμένα, άρτια αισθητικά αποτελέσματα της Bergmann Kord,  προωθούν  την καθιέρωση της χώρας μας ως ιδανική επιλογή Ιατρικού Τουρισμού, παγκοσμίως.

Σχετικά Άρθρα