Και οι Γάλλοι «ψηφίζουν» Bergmann Kord !

Τα χαμόγελα ικανοποίησης, αποτελούν για την Bergmann Kord την καλύτερη ανταμοιβή και αναγνώριση της δουλειάς της, ιδιαιτέρως δε όταν τα χαρίζουν ενδιαφερόμενοι από το εξωτερικό
Τα χαμόγελα αυτά της φωτογραφίας, «προέρχονται» από … Γαλλία. Ανήκουν στον κ. Gregory Wadel, έναν ακόμη ευχαριστημένο ενδιαφερόμενο, που προχώρησε σε Μεταμόσχευση Μαλλιών, με τη σύγχρονη μέθοδο FUE ! 
Για το Aνθρώπινο Δυναμικό της Bergmann Kord, η ικανοποίηση αυτή οφείλεται, σε όλο το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών των Κλινικών Μαλλιών της. 
Αποτελεί ένδειξη της πολυετούς εμπειρίας της και κατατάσει την χώρα μας σε υψηλές θέσεις επιλογής ως προορισμό, στο πλαίσιο του Ιατρικού Τουρισμού,  στον οποίο η Bergmann Kord δηλώνει δυναμικά το παρών.
Ως πρωτοπόρος στον τομέα της αποκατάστασης μαλλιών, κατέχει απόλυτη εξειδίκευση πάνω στο θέμα της αντιμετώπισης της Τριχόπτωσης, εφαρμόζοντας εξειδικευμένες θεραπείες και τις πιο καινοτόμες μεθόδους Μεταμόσχευσης Μαλλιών
Επιπλέον, η κατάρτιση των Επιστημονικών Επιτελείων της,  πάνω στις νέες τεχνολογίες και εξελιγμένες τεχνικές, αποτελεί μια αδιάκοπη διαδικασία. Με αυτόν τον τρόπο, είναι σε θέση να αναδείξει, σε διεθνές επίπεδο, το υψηλό επιστημονικό της υπόβαθρο.
Ο άψογος συντονισμός των σχετικών με το ταξίδι ενεργειών, του εκάστοτε ενδιαφερόμενου από το εξωτερικό και οι  ιατρικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των ιδιαίτερων του αναγκών του, τόσο στο Ιατρικό όσο και στο Τουριστικό επίπεδο ! 
Η αναγνωρισμένη κατάρτιση και τα  αποδεδειγμένα, άρτια αισθητικά αποτελέσματα της Bergmann Kord,  προωθούν  την καθιέρωση της χώρας μας ως ιδανική επιλογή Ιατρικού Τουρισμού, παγκοσμίως. 

Σχετικά Άρθρα

metamosxefsi malliwn bergmann kord 40 xronia - 002

40(-1) Χρόνια Bergmann Kord

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | Γιορτάσαμε τη συμπλήρωση 39 χρόνων συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά. "Ανοίξαμε" την αυλαία των 40 χρόνων Ομορφιάς Bergmann Kord.

Περισσότερα
Cats-Musical-Logo.jpg

CATS : Πίσω από τις κουίντες

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ |Η Bergmann Kord σε συνεργασία με τον διάσημο hair stylist Τρύφωνα Σαμαρά, επιμελήθηκαν την καταπληκτική «εικόνα» των ηθοποιών του θρυλικού μιούζικαλ «CATS».

Περισσότερα
HAIR for HELP - ARGOS2 - 2018 - INTRO

HAIR for HELP – Άργος 06/05/2018

HAIR FOR HELP |Το Άργος μας τίμησε με την πρόσκλησή του. Εμείς, με τη σειρά μας τιμήσαμε και προωθήσαμε την ιδέα του Εθελοντισμού σε άλλο ένα σημείο...

Περισσότερα

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Και οι Γάλλοι «ψηφίζουν» Bergmann Kord !
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/blog/kai-oi-galloi-psifizoun-bergmann-kord/