Και η Δήμητρα … στον «πάνθεον” των Εθελοντών «HAIR for HELP” !

HAIR for HELP - ΔΗΜΗΤΡΑ - ΛΑΡΙΣΑ

Την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017, η μικρή Δήμητρα επισκέφθηκε, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, την Κλινική Μαλλιών Bergmann Kord στη Λάρισα (Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα, Κεντρική Πλατεία) και πρόσθεσε το όνομά της στον κατάλογο των δωρητών μαλλιών για τους σκοπούς του «HAIR for HELP».

Η Δήμητρα έμαθε για την Πρωτοβουλία «HAIR for HELP» από μία φίλη της η οποία δώρισε πέρυσι τα μαλλάκια της για την ίδιο σκοπό και φέτος αποφάσισε να συμβάλλει ενεργά, δωρίζοντας 20 εκατοστά από τα μαλλιά της προκειμένου να κατασκευαστούν περούκες παθήσεων, οι οποίες στη συνέχεια θα προσφερθούν, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, σε πάσχοντες.

Εξίσου σημαντικό με τη δωρεά μαλλιών, είναι η φιλοδοξία το «HAIR for HELP» να δημιουργήσει μια νέα γενιά εθελοντών, καθώς η δράση απευθύνεται σε παιδιά.

«Σήμερα δωρίζουμε τα μαλλιά μας, αύριο προσφέρουμε αίμα για να σώσουμε μια ζωή, μεθαύριο γινόμαστε, συνειδητά, δωρητές οργάνων…»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «HAIR for HELP» πατήστε εδώ.

Σχετικά Άρθρα

metamosxefsi malliwn bergmann kord 40 xronia - 002

40(-1) Χρόνια Bergmann Kord

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | Γιορτάσαμε τη συμπλήρωση 39 χρόνων συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά. "Ανοίξαμε" την αυλαία των 40 χρόνων Ομορφιάς Bergmann Kord.

Περισσότερα
Cats-Musical-Logo.jpg

CATS : Πίσω από τις κουίντες

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ |Η Bergmann Kord σε συνεργασία με τον διάσημο hair stylist Τρύφωνα Σαμαρά, επιμελήθηκαν την καταπληκτική «εικόνα» των ηθοποιών του θρυλικού μιούζικαλ «CATS».

Περισσότερα
HAIR for HELP - ARGOS2 - 2018 - INTRO

HAIR for HELP – Άργος 06/05/2018

HAIR FOR HELP |Το Άργος μας τίμησε με την πρόσκλησή του. Εμείς, με τη σειρά μας τιμήσαμε και προωθήσαμε την ιδέα του Εθελοντισμού σε άλλο ένα σημείο...

Περισσότερα

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Και η Δήμητρα ... στον "πάνθεον" των Εθελοντών "HAIR for HELP" !
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/blog/kai-dimitra-ston-pantheon-ton-ethelonton-hair-help/