Η έμπρακτη συνδρομή της Bergmann Kord στο “Fashion Catwalk by Athinaides”

ΑΘΗΝΑΪΔΕΣ FASHION CATWALK   

ΑΘΗΑΝΑΪΔΕΣ FASHION CATWALK   

ΑΘΗΑΝΑΪΔΕΣ FASHION CATWALK   

ΑΘΗΑΝΑΪΔΕΣ FASHION CATWALK
Την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016, πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η επίδειξη μόδας “Fashion Catwalk by Athinaides” στο “V’ammos” του Σταδίου Καραϊσκάκη.
Την εκδήλωση συνέδραμε ως μέγας χορηγός η κλινική μαλλιών Bergmann Kord.
Στο πλαίσιο της χορηγίας προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους δώρα σε 3 επίπεδα :
1. Ένα ταξίδι με τρεις διανυκτερεύσεις για δύο τυχερά ζευγάρια στα ξενοδοχεία Solimar Aquamarine Hotel και Kakkos Bay Hotel της Κρήτης.
2. Δύο πακέτα Περιποίησης Προσώπου, από το εξειδικευμένο Δερματολογικό Κέντρο Skin Center, μέλος του Ομίλου Kord Group.
3. Σε όλους τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους προσφέρθηκε η δυνατότητα χρήσης των υπηρεσιών και προϊόντων του Ομίλου σε ειδικά προνομιακές τιμές.
Η Bergmann Kord – και, ιδιαίτερα, η Πρόεδρος της εταιρίας Κυρία Βασιλική Κορδερά – δραστηριοποιείται έντονα και υποστηρίζει το έργο των  «Αθηναΐδων», στο διευρυμένο πλαίσιο Κοινωνικής Προσφοράς της εταιρίας.
Οι «Αθηναΐδες», αποτελούν τμήμα των “Daughters of Penelope”  της Οικογένειας των ΑΧΕΠΑ, του μεγαλύτερου Ελληνο-Αμερικάνικου, διεθνώς αναγνωρισμένου, οργανισμού στον κόσμο. 
Τμήματα των ΑΧΕΠΑ λειτουργούν στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Κύπρο, την Αυστραλία, την Νέα Ζηλανδία και την Ελλάδα. 
Η αποστολή των «Θυγατέρων της Πηνελόπης» είναι να προωθήσουν και να ενισχύσουν τους θεσμούς του Ελληνισμού, της Εκπαίδευσης, της Φιλανθρωπίας, της Κοινωνικής Ευθύνης, και την Οικογένειας. 
Οι «Αθηναΐδες» είναι το νεότερο τμήμα διανύοντας το δεύτερο χρόνο από την ίδρυσή τους και κατά την διάρκεια της σύντομης αυτής περιόδου έχουν καταγράψει σημαντικό φιλανθρωπικό έργο…
Η συνδρομή στο φιλανθρωπικό έργο περιλαμβάνει τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Μοσχάτου, το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική ΑσθένειαΦΛΟΓΑ, το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας, την Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου
Η Κυρία Βασιλική Κορδερά, στο τέλος της πολύ επιτυχημένης εκδήλωσης, τόνισε την ιδιαίτερη ικανοποίηση της, τόσο για την επιτυχία της εκδήλωσης, όσο και, κυρίως, για τη δυνατότητα που προσφέρεται στην ίδια – και κατ’ επέκταση στην Bergmann Kord – να αποδεικνύει συνεχώς, μέσα από ενεργή συμμέτοχη, την ιδιαίτερη ευαισθησία της σε θέματα Κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης.

Σχετικά Άρθρα

metamosxefsi malliwn bergmann kord 40 xronia - 002

40(-1) Χρόνια Bergmann Kord

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | Γιορτάσαμε τη συμπλήρωση 39 χρόνων συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά. "Ανοίξαμε" την αυλαία των 40 χρόνων Ομορφιάς Bergmann Kord.

Περισσότερα
Cats-Musical-Logo.jpg

CATS : Πίσω από τις κουίντες

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ |Η Bergmann Kord σε συνεργασία με τον διάσημο hair stylist Τρύφωνα Σαμαρά, επιμελήθηκαν την καταπληκτική «εικόνα» των ηθοποιών του θρυλικού μιούζικαλ «CATS».

Περισσότερα
HAIR for HELP - ARGOS2 - 2018 - INTRO

HAIR for HELP – Άργος 06/05/2018

HAIR FOR HELP |Το Άργος μας τίμησε με την πρόσκλησή του. Εμείς, με τη σειρά μας τιμήσαμε και προωθήσαμε την ιδέα του Εθελοντισμού σε άλλο ένα σημείο...

Περισσότερα

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Η έμπρακτη συνδρομή της Bergmann Kord στο “Fashion Catwalk by Athinaides”
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/blog/emprakti-syndromi-tis-bergmann-kord-sto-fashion-catwalk-athinaides/