Έμπρακτη ανταπόδοση φιλίας …

HAIR for HELP - Ανδριανή Κάσση - Χαλάνδρι

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016, η Ανδριανή Κάσση προσήλθε στην Κλινική Μαλλιών Bergmann Kord στο Χαλάνδρι (Λεωφ. Κηφισίας 348, έναντι Νοσοκ. ΥΓΕΙΑ), έχοντας ερευνήσει και επιλέξει την πρωτοβουλία «HAIR for HELP» για την προσφορά της.
Είχε αποφασίσει να συμμετέχει στην κοινή προσπάθεια από την 6η Δημοτικού, όταν ένας φίλος της διαγνώστηκε με καρκίνο.
Δώρισε 20 εκατοστά από τα μαλλιά της ώστε να κατασκευαστούν περούκες οι οποίες θα προσφερθούν σε άπορους συνανθρώπους μας που πάσχουν από καρκίνο ή αλωπεκία. 
HAIR for HELP - Ανδριανή Κάσση

To «HAIR for HELP» ως Δραστηριότητα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, δημιουργήθηκε το 2011 με αφορμή την κάλυψη αναγκών Συλλόγων Καρκινοπαθών, όπως ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», προς τον οποίο η ενεργή στήριξη συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.
Για την Διοίκηση και το Προσωπικό της Bergmann Kord, αποτελεί ειλημμένη απόφαση η εντατικοποίηση του συνόλου των δραστηριοτήτων της πρωτοβουλίας «HAIR for HELP» με στόχο την παροχή Αισιοδοξίας, Ελπίδας, Κουράγιου, Υπομονής, Αγάπης στους πάσχοντες Συνανθρώπους μας.

Σχετικά Άρθρα

metamosxefsi malliwn bergmann kord 40 xronia - 002

40(-1) Χρόνια Bergmann Kord

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | Γιορτάσαμε τη συμπλήρωση 39 χρόνων συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά. "Ανοίξαμε" την αυλαία των 40 χρόνων Ομορφιάς Bergmann Kord.

Περισσότερα
Cats-Musical-Logo.jpg

CATS : Πίσω από τις κουίντες

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ |Η Bergmann Kord σε συνεργασία με τον διάσημο hair stylist Τρύφωνα Σαμαρά, επιμελήθηκαν την καταπληκτική «εικόνα» των ηθοποιών του θρυλικού μιούζικαλ «CATS».

Περισσότερα

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Έμπρακτη ανταπόδοση φιλίας ...
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/blog/emprakti-antapodosi-filias/