Εξαιρετικά αποτελέσματα: Δύο, μόνο, ημέρες μετά τη διαδικασία!

Αποτέλεσμα Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE

Ένας ακόμη ευχαριστημένος ενδιαφερόμενος που εμπιστεύτηκε τη Bergmann Kord για Μεταμόσχευση Μαλλιών, με την εξελιγμένη μέθοδο FUE, στον απαραίτητο μετεγχειρητικό έλεγχο των αποτελεσμάτων. 
Η συγκεκριμένη τεχνική αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή Μεταμόσχευσης Μαλλιών, παγκοσμίως, χάρη στα μοναδικά της πλεονεκτήματα.
Πραγματοποιείται με μεμονωμένη εξαγωγή τριχοθυλακίων από τη Δότρια Περιοχή (πίσω & πλάγιο τμήμα της κεφαλής) και μεταφύτευση αυτών στη Λήπτρια Περιοχή της αραίωσης.  
Αν και για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν μπορούμε να αναφέρουμε την ταυτότητα του ενδιαφερομένου, εντούτοις, φαίνεται ξεκάθαρα η πλήρως ομαλή μετεγχειρητική πορεία, με σχεδόν κανένα ερεθισμό σε Δότρια & Λήπτρια Περιοχή, χάρη στην άψογη εφαρμογή της, από τους εξειδικευμένους γιατρούς της Bergmann Kord
Μπορείτε να δείτε περισσότερα αποτελέσματα πατώντας εδώ
Για περισσότερες πληροφορίες για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE πατήστε εδώ

Σχετικά Άρθρα

metamosxefsi malliwn bergmann kord 40 xronia - 002

40(-1) Χρόνια Bergmann Kord

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | Γιορτάσαμε τη συμπλήρωση 39 χρόνων συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά. "Ανοίξαμε" την αυλαία των 40 χρόνων Ομορφιάς Bergmann Kord.

Περισσότερα
Cats-Musical-Logo.jpg

CATS : Πίσω από τις κουίντες

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ |Η Bergmann Kord σε συνεργασία με τον διάσημο hair stylist Τρύφωνα Σαμαρά, επιμελήθηκαν την καταπληκτική «εικόνα» των ηθοποιών του θρυλικού μιούζικαλ «CATS».

Περισσότερα
HAIR for HELP - ARGOS2 - 2018 - INTRO

HAIR for HELP – Άργος 06/05/2018

HAIR FOR HELP |Το Άργος μας τίμησε με την πρόσκλησή του. Εμείς, με τη σειρά μας τιμήσαμε και προωθήσαμε την ιδέα του Εθελοντισμού σε άλλο ένα σημείο...

Περισσότερα

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Εξαιρετικά αποτελέσματα: Δύο, μόνο, ημέρες μετά τη διαδικασία!
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/blog/eksairetika-apotelesmata-dyo-mono-imeres-meta-ti-diadikasia/