Χριστουγεννιάτικα δώρα γεμάτα … Αγάπη !

HAIR for HELP - Μαρία Κελεπούρη - Θεσσαλονίκη

Απόδειξη Αγάπης και Ανθρωπιάς συνεχίζουν να αποτελούν τα παραδείγματα των εθελοντών, που δε σταματούν να δωρίζουν μέρος των μαλλιών τους, για τις ανάγκες της Πρωτοβουλίας «HAIR for HELP» ! 
Το Σάββατο στις 10 Δεκεμβρίου 2016, η κ. Μαρία Κελεπούρη, επισκέφτηκε την Κλινική Μαλλιών Bergmann Kord, στη Θεσσαλονίκη (Ανδριανουπόλεως 20 & Αιγαίου), και δώρισε 20 εκατοστά από τα μαλλιά της !
Η απόφασή της ήταν άμεση.
Ενημερώθηκε από  συγγενικό της πρόσωπο και, χωρίς δεύτερη σκέψη, αποφάσισε να συμμετέχει, έμπρακτα, στον σκοπό του «HAIR for HELP».
Η Κίνηση ενθαρρύνει εθελοντές να προσφέρουν τα μαλλιά τους, με σκοπό να κατασκευαστούν περούκες παθήσεων, οι οποίες στη συνέχεια παρέχονται, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, σε άπορους, πάσχοντες συνανθρώπους μας.
Στόχος του «HAIR for HELP» είναι, πρωτίστως, η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση, καθώς και η αύξηση της συμμετοχής του κόσμου, σε αντίστοιχες πράξεις Κοινωνικής Συνεισφοράς.

Σχετικά Άρθρα

metamosxefsi malliwn bergmann kord 40 xronia - 002

40(-1) Χρόνια Bergmann Kord

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | Γιορτάσαμε τη συμπλήρωση 39 χρόνων συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά. "Ανοίξαμε" την αυλαία των 40 χρόνων Ομορφιάς Bergmann Kord.

Περισσότερα
Cats-Musical-Logo.jpg

CATS : Πίσω από τις κουίντες

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ |Η Bergmann Kord σε συνεργασία με τον διάσημο hair stylist Τρύφωνα Σαμαρά, επιμελήθηκαν την καταπληκτική «εικόνα» των ηθοποιών του θρυλικού μιούζικαλ «CATS».

Περισσότερα

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Χριστουγεννιάτικα δώρα γεμάτα … Αγάπη !
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/blog/christougenniatika-dora-gemata-agapi/