Ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα η έναρξη λειτουργίας του Δερματολογικού Κέντρου ‘Skin Center’, Πάτρας, στην κοπή Πίτας «Άλμα Ζωής» (19/01/2017)

Skin Center Πάτρα - Ιανουάριος 2017

Κατά την εκδήλωση της παραδοσιακής κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, «Άλμα Ζωής», Ν. Αχαϊας, κα. Λιωλιώ Κολυπέρα, βράβευσε την Πρόεδρο του Ομίλου Kord Group, κα. Βασιλική Κορδερά, για την, μέχρι τώρα, Κοινωνική Προσφορά των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord.

Με αφορμή, όμως, την τιμητική αυτή διάκριση, η κα. Κολυπέρα, επέκτεινε την αναφορά της, στο σύνολο των δραστηριοτήτων του Ομίλου.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα νέα Δερματολογικά Κέντρα του Ομίλου, ‘Skin Center’, τα οποία ξεκίνησαν την λειτουργία τους, τώρα και στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα.

Τα ‘Skin Center’ είναι πρότυπα, εξειδικευμένα Δερματολογικά Κέντρα, τα οποία απαρτίζονται από σημαίνοντες και καταξιωμένους Ιατρούς και επαγγελματίες στον τομέα της αισθητικής, με σκοπό να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη, Αισθητικής καθώς και Κλινικής, Δερματολογίας.

Με την τεχνολογική υποστήριξη και τις  αυστηρές προδιαγραφές του Ομίλου Kord Group, τα Δερματολογικά Κέντρα ‘Skin Center’,  έφεραν μια νέα αντίληψη στην πρόληψη και  θεραπεία, οποιουδήποτε δερματολογικού προβλήματος ή πάθησης.

Η ύπαρξη του σύγχρονου αυτού Δερματολογικού Κέντρου, Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, στην Πάτρα, χαρακτηρίστηκε ως «ανάσα» επιστημονικής, αλλά και κοινωνικής, προόδου για την πόλη, οι κάτοικοι της οποίας θα μπορούν να έχουν άμεση, σαφή και υπεύθυνη ιατρική αντιμετώπιση, σε οποιοδήποτε δερματολογικό θέμα τους αφορά.    

Για υπεύθυνες ιατρικές λύσεις, επισκεφτείτε τα σύγχρονα Δερματολογικά Κέντρα ‘Skin Center’

Πάτρα: Αγ. Ανδρέου 111, 262 21, Πάτρα, Τηλ. 2610 42 45 45

Κεντρικά: Λ. Κηφισίας 348, 152 33, Χαλάνδρι (έναντι νοσοκ. «ΥΓΕΙΑ»). Τηλ. 210 68 28 888, E-mail: info@kord.gr. Παρέχεται ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΛΑΡΙΣΑ, ΠΑΤΡΑ, ΡΟΔΟΣ


Skin Center Πάτρα - Ιανουάριος 2017


Σχετικά Άρθρα

Είπαν για εμάς

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | Άποψεις-Γνώμες-Εμπειρίες-Σχόλια Επωνύμων και Συνεργατών για τις Επιχειρηματικές Δραστηριότητες του Ομίλου Kord Group.

Περισσότερα

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα η έναρξη λειτουργίας του Δερματολογικού Κέντρου ‘Skin Center’, Πάτρας, στην κοπή Πίτας «Άλμα Ζωής» (19/01/2017)
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/blog/anakoinothike-kathe-episimotita-enarksi-leitourgias-tou-dermatologikou-kentrou-skin-center-patras-stin-kopi-pitas-alma-zois-19012017/